| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što vi zapravo želite? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Curu nikad ne bi skrivao, pokazao bi je cijelom svijetu da svi vide moju slatkicu. Što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Ja mislim da vi kad vidite sexy curu, odmah pomislite: "Uh, sta bih joj radio!", ali vlastita cura bi trebalo biti skromno obucena da drugi mushki ne blenu za njom i ne zvalave kad je vide, jer vi ne podnosite da neko i pomisli sta bi sve radio sa vasom curom!!! Moze biti krajnje sexy i delovati napaljujuce, ali samo za vas! Ukratko, vi biste svaku, ali za vasu niko to nek i ne pomislja! Jesam li u pravu?
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? U mom slučaju nisi u pravu, meni ne smeta da vi gledate za drugim dečkima dok vas držim za ruku tako da ni vama ne bi trebalo smetat moje gledanje (samo gledanje a slinim samo za onom koju držim za ruku). Nisam ljubomoran (barem to ne pokazujem), vjerojatno mi zato nikad nije smetalo muško slinjenje i gledanje u curu. Uvijek sam imao povjerenja, nekad i previše. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što vi zapravo želite? jedno je da ti se cura izazovno oblači a drugo da tako izazovno obučena izaziva svojim ponašanjem... samfing lajk det XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Mislim da je tu ljubomora glavni problem. Mislim da ljubomora dolazi od nesigurnosti. Nisam ljubomoran ni malo. Nikad nebi tražio od nekog drugog da izgleda kako ja hoću. |
| | |
| | #18 (permalink) | |||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
Citat:
Dobro, druga najgora. Prva je da odvedeš doma žensku i onda skužiš da je to preobučeni muškarac. Citat:
Mi želimo da naša ženska izgleda fantastično ali da u nju nitko ne gleda onako kako smo mi u nju gledali prije nego što je postala naša. Da, znam... komplicirano je... Niste samo vi žene komplicirane. I meni je. ![]() P. S. Odgovor na pitanje u naslovu... Što mi zapravo želimo? LOVU. NOVAC. PARE.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 23-01-08 u 16:31. | |||
| | |
| | #20 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Naravno. A zašto je to toliki problem? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.