| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što vi zapravo želite? u Društvo forumu; pa nije to problem.... bar što se mene tiče..ali onda i vi trebate imati Razumijevanja prema svojim curama i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Što vi zapravo želite? pa nije to problem.... bar što se mene tiče..ali onda i vi trebate imati Razumijevanja prema svojim curama i poštovanja a ne se ponašat ko obični kreteni.... vi imate neku super curu a unatoč tome slinite za drugim curama i petljate.... |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,128
![]() | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
Znači, kad vidim Monicu Bellucci ja bi trebao reć: "Pogledaj ovu odvratnu spodobu... kako joj nije neugodno izać među ljude... ima li ona doma zrcalo?"
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
Vjerovatno te druge ženske imaju takvog lika... koji se osjeća kao i ja... Nisam rekao da je takav stav logična, ni racionalan. Ali to je jednostavno tako. Uostalom, ljubav nije ni racionalna ni logična.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
- taj se dio uopće nije odnosi na "vezu", nego na ONS - vezano uz drugo, ako pak se nekim slučajem "desi" veza tražit će te od dotične promijenu za 180° (ako je u trenutku barenja bila komad zakaj to nebi i trudila se ostat; ako ju pogleda drugi ne znači da će u krevet s njim) zaključak: ma koliko mi ponekada bile nesigurne, vi ste puno, puno nesigurniji od nas. I to vas zapravo čini slabijim spolom koji je stalno u nekoj potrebi dokazivanja i osvajanja (bez obzira koliko se neki protivili tome) ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Naravno. Pa zar postoji neki drugi razlog za odustajanje? Šta je ONS? Obrana i Nacionalna Sigurnost? ![]() Citat:
Citat:
Družila si se sa Ancksunamun, priznaj!!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #29 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? One Night Stand. Vezano uz neistinu, niste ni vi nikaj bolji ![]() (ajd ima iznimka) Ne, ja ipak ne volim ponižavanje u sexu bilo kojeg spola. ![]() Ali da ste ipak vi slabiji spol (potreba za dokazivanjem!)jeste. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 424
![]() | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

AC MILAN : 2003-2008 

.... ma sve je to tako zbunjeno....