Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što vi zapravo želite? u Društvo forumu; pa nije to problem.... bar što se mene tiče..ali onda i vi trebate imati Razumijevanja prema svojim curama i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-01-08, 15:48   #21 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Što vi zapravo želite?

pa nije to problem.... bar što se mene tiče..ali onda i vi trebate imati Razumijevanja prema svojim curama i poštovanja a ne se ponašat ko obični kreteni.... vi imate neku super curu a unatoč tome slinite za drugim curama i petljate....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 15:49   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,128
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
pa nije to problem.... bar što se mene tiče..ali onda i vi trebate imati Razumijevanja prema svojim curama i poštovanja a ne se ponašat ko obični kreteni.... vi imate neku super curu a unatoč tome slinite za drugim curama i petljate....
a vi kao ne

Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007
lamborghini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 15:52   #23 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
A zašto se primjećivanje ženske ljepote (ili kako ti kažeš "slinjenje") automatski definira kao kretensko ponašanje?

Znači, kad vidim Monicu Bellucci ja bi trebao reć: "Pogledaj ovu odvratnu spodobu... kako joj nije neugodno izać među ljude... ima li ona doma zrcalo?"

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 16:00   #24 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A zašto se primjećivanje ženske ljepote (ili kako ti kažeš "slinjenje") automatski definira kao kretensko ponašanje?

Znači, kad vidim Monicu Bellucci ja bi trebao reć: "Pogledaj ovu odvratnu spodobu... kako joj nije neugodno izać među ljude... ima li ona doma zrcalo?"
ne definiram ja to ko kretensko ponašanje.....al pazi ti želiš da tvoju curu niko ne gleda neg sam ti a ti se okrećeš za drugim ženskama.... koje isto imaju nekog lika možda kojem to smeta
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 16:08   #25 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
ne definiram ja to ko kretensko ponašanje.....al pazi ti želiš da tvoju curu niko ne gleda neg sam ti a ti se okrećeš za drugim ženskama.... koje isto imaju nekog lika možda kojem to smeta

Vjerovatno te druge ženske imaju takvog lika... koji se osjeća kao i ja...

Nisam rekao da je takav stav logična, ni racionalan. Ali to je jednostavno tako.

Uostalom, ljubav nije ni racionalna ni logična.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 16:16   #26 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Nije istina. Takvu će pokušat "zbarit" tudum. Prosječan tip će od takve odustat i prije nego što nešto pokuša.

Također nije istina. Nema ništa stravičnije od spoznaje da se ženska uređivala samo da te "smota" a da se nakon toga posve raspustila. To je najgora noćna mora svakog muškarca.

Dobro, druga najgora. Prva je da odvedeš doma žensku i onda skužiš da je to preobučeni muškarac.

Ne, to nam ne imponira. To nas čini užasno nesigurnim, ljubomornim i blago neuračunljivima.

Mi želimo da naša ženska izgleda fantastično ali da u nju nitko ne gleda onako kako smo mi u nju gledali prije nego što je postala naša.

Da, znam... komplicirano je... Niste samo vi žene komplicirane.

I meni je.

P. S. Odgovor na pitanje u naslovu... Što mi zapravo želimo?

LOVU. NOVAC. PARE.
- odustat će samo iz razloga jer će misliti da nema šanse
- taj se dio uopće nije odnosi na "vezu", nego na ONS
- vezano uz drugo, ako pak se nekim slučajem "desi" veza tražit će te od dotične promijenu za 180°
(ako je u trenutku barenja bila komad zakaj to nebi i trudila se ostat; ako ju pogleda drugi ne znači da će u krevet s njim)

zaključak: ma koliko mi ponekada bile nesigurne, vi ste puno, puno nesigurniji od nas. I to vas zapravo čini slabijim spolom koji je stalno u nekoj potrebi dokazivanja i osvajanja (bez obzira koliko se neki protivili tome)
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 16:22   #27 (permalink)
women loving misogynist

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
- odustat će samo iz razloga jer će misliti da nema šanse
Naravno. Pa zar postoji neki drugi razlog za odustajanje?

Citat:
- taj se dio uopće nije odnosi na "vezu", nego na ONS
Šta je ONS? Obrana i Nacionalna Sigurnost?

Citat:
- vezano uz drugo, ako pak se nekim slučajem "desi" veza tražit će te od dotične promijenu za 180°
Ne, neće. Osim ako nije tudum iz ranijeg primjera.

Citat:
(ako je u trenutku barenja bila komad zakaj to nebi i trudila se ostat; ako ju pogleda drugi ne znači da će u krevet s njim)
Možda, ali mi to ne znamo. A pošto je ženska sklonost neistini znastveno dokazana, onda smo mi s pravom sumnjičavi.

Citat:
zaključak: ma koliko mi ponekada bile nesigurne, vi ste puno, puno nesigurniji od nas. I to vas zapravo čini slabijim spolom koji je stalno u nekoj potrebi dokazivanja i osvajanja (bez obzira koliko se neki protivili tome)
Družila si se sa Ancksunamun, priznaj!!!

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 16:31   #28 (permalink)

Citat:
Vjerovatno te druge ženske imaju takvog lika... koji se osjeća kao i ja...

Nisam rekao da je takav stav logična, ni racionalan. Ali to je jednostavno tako.

Uostalom, ljubav nije ni racionalna ni logična.
pa je da u pravu si .... ma sve je to tako zbunjeno....
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 17:10   #29 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

One Night Stand.

Vezano uz neistinu, niste ni vi nikaj bolji
(ajd ima iznimka)

Ne, ja ipak ne volim ponižavanje u sexu bilo kojeg spola.

Ali da ste ipak vi slabiji spol (potreba za dokazivanjem!)jeste.
Odgovori sa citatom
Star 23-01-08, 17:13   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 424
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:

vidio si monicu belucci??
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108