| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Što vi zapravo želite? u Društvo forumu; ja zelim...postati stend up komichar isss kak serem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? šta mi želimo? mi bi tili i savršenu ženu,majku,ljubavnicu,manekenku po mogućnosti u istom obliku,ustvari isto šta i vi,savršena muža,oca,ljubavnika i manekena..nema tu razlika niti filozofije..e sad jeli to moguće,pa normalno da nije moguće,očekivanja su jedno a mogućnosti drugo to i razlikuje stvaran život od iluzija i sna.. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
Šta bi trebali? Svima govorit i nabacivat njeno prisutstvo i tretirati je kao biserni dodatak nama (egosistički rečeno) cijenjenom gospodom? ... rajttt... ![]() Budite sretne što imamo poštovanja pa cijenimo to kada se povežemo sa izabranom osobom suprotnog spola, i želimo ju viteški čuvati od svih zala i opasnosti. Zadnji Uredio Markan : 23-01-08 u 19:19. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što vi zapravo želite? Ja želim curu koja će imati dobru plaću, koja me neće ugnjetavat i koja će pomoći pri kupnji 120cm plazme, PS3, X360 i svih tehničkih stvarčica i koja neće varat. To je to. I koja mi neće srat jer igram igre. Za uzvrat će dobiti mene, moju ljubav i plaćene račune.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
A sad što se tiče teme - nisam muško pa ne bih znala. Ali znam da meni godi kada imam kraj sebe kojeg komada, a druge cure gledaju i žele (ofkors, dok je u granicama normale, ne?). Možda obožavanom suprotnom spolu to ne godi? Ili godi, ali dok im ženska osoba ne znači previše? A kada zbilja znači, kada je ljubav u pitanju - onda baš i ne žele znati da se svaki drugi frajer okreće za njegovom curom i pritom zamišlja razno-razne scenarije, poze, načine itd? ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Što vi zapravo želite? Citat:
| |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Što vi zapravo želite? Pa čuj..kad bolje razmislim: ja ću tebi svakodnevno kupovat pivo, a za uzvrat ćeš ti meni svakodnevno kupovat čokoladu? Ali imaj na umu da pivo pijem (tako da ćemo i to dijelit), a čokoladu ne dijelim (pa nju nećemo)... ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.