Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Što vi zapravo želite? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ne, to nam ne imponira. To nas čini užasno nesigurnim, ljubomornim i blago neuračunljivima. Mi ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-08, 13:30   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 678
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase
Re: Što vi zapravo želite?

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Ne, to nam ne imponira. To nas čini užasno nesigurnim, ljubomornim i blago neuračunljivima.

Mi želimo da naša ženska izgleda fantastično ali da u nju nitko ne gleda onako kako smo mi u nju gledali prije nego što je postala naša.

Da, znam... komplicirano je... Niste samo vi žene komplicirane.

I meni je.

LOVU. NOVAC. PARE.

nije komplicirano ,bar meni...a jebiga kad dodje do tog ''gledanja'' od drugih sa strane,malo podsjetiti doticnog sa par pusica da je on taj i to je to...

nema tu sad neke druge alternative,osim jelte ak se cura spremna,kak bi rekli, zapustiti...

no kaj se tice ovih primjedaba koje je netko na poc spominjao...
ima jedna cura,(s kojom cesto hostesiram-tak da nismo neke predobre frendice,a lik joj i predamnom kenja kaj smije,a kaj ne smiije obuci)uglavnom zena je ful lijepa i prije te veze se sminkarala i tako to...a on ju podosta transformirao...imali smo za tu jednu promociju obavezno obuci neki minjak...i njen lik njoj to zabranio...ona jedina dosla u hlacama i nije dobila placeno tu vecer...
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 14:46   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cocopuff Pogledaj Poruke
nije komplicirano ,bar meni...a jebiga kad dodje do tog ''gledanja'' od drugih sa strane,malo podsjetiti doticnog sa par pusica da je on taj i to je to...

nema tu sad neke druge alternative,osim jelte ak se cura spremna,kak bi rekli, zapustiti...

no kaj se tice ovih primjedaba koje je netko na poc spominjao...
ima jedna cura,(s kojom cesto hostesiram-tak da nismo neke predobre frendice,a lik joj i predamnom kenja kaj smije,a kaj ne smiije obuci)uglavnom zena je ful lijepa i prije te veze se sminkarala i tako to...a on ju podosta transformirao...imali smo za tu jednu promociju obavezno obuci neki minjak...i njen lik njoj to zabranio...ona jedina dosla u hlacama i nije dobila placeno tu vecer...
i to se zove povjerenje... Mojoj frendici lik brani da izlazi s bilo kime osim s njim ("Znam ja kako je to. Tvoje frendice će zbariti frajera i pokupiti se, ti ćeš ostati sama pa ćeš me prevariti"), provjerava je konstantno - s kim je, gdje je.. Dođe u grad po nju bez da ona to zna, čeka je u kafiću u kojem je ona uvijek i kada ona dođe - on se sakrije i zove je na mob pa je pita gdje je, s kim je itd... Psihopat.
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 14:57   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
i to se zove povjerenje... Mojoj frendici lik brani da izlazi s bilo kime osim s njim ("Znam ja kako je to. Tvoje frendice će zbariti frajera i pokupiti se, ti ćeš ostati sama pa ćeš me prevariti"), provjerava je konstantno - s kim je, gdje je.. Dođe u grad po nju bez da ona to zna, čeka je u kafiću u kojem je ona uvijek i kada ona dođe - on se sakrije i zove je na mob pa je pita gdje je, s kim je itd... Psihopat.

al najbolje je to kaj cure to toleriraju ''zbog ljubavi''?

jel?
wtf?

pa ova cura iz mog posta ga obozava---e sad vidih da nisam napisala zakaj ne smije nositi minjak...

''zato sto decki odma misle kak bi te jebali!''

ja se ful iznenadila kak je psihotican

al da je ugodan oku za vidjet,to stoji...
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:33   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,383
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke

imam i ja jednu takvu.. lik je govorio da ce joj potajno ubacit nekakav mikrofon u majicu, grudnjak, di vec pa da moze cut kako ga ona "hvali".. navodno ju je spijunirao kada i s kim izlazi iz kuce i tko dolazi k njoj.. mislim.. zenska je ostala bez ijedne frendice.. jer joj ovaj brani da ide igdje, non stop je s njom i nedajboooze otic s zenskim drustvom u birc.. i k tome jos navecer.. jao.. oboje
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 20:45   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

imam i ja jednu takvu.. lik je govorio da ce joj potajno ubacit nekakav mikrofon u majicu, grudnjak, di vec pa da moze cut kako ga ona "hvali".. navodno ju je spijunirao kada i s kim izlazi iz kuce i tko dolazi k njoj.. mislim.. zenska je ostala bez ijedne frendice.. jer joj ovaj brani da ide igdje, non stop je s njom i nedajboooze otic s zenskim drustvom u birc.. i k tome jos navecer.. jao.. oboje
social suicide...ova moja se ipak druzi s ljudekima u slobodno vrijeme,ali u hlacama je za vrijeme druzenja
cocopuff je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 17:50   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase

e vidiš, to je mene oduvijek fasciniralo,kako se sve zgodne trebice poudavaju za nekakve kretene da ti pamet stane.
ljudi moji toga sam se nagledao i to je čista činjenica.
99% cura koje znam i koje su fakat komadi i pol su si našli za muževe nekakve kretene koji stalno nešto serendaju, ljubomorni kao psi,ograničavaju ih u svemu, nerijetko su i nasilni prema njima i takve fore.
jedina caka je u tome što su takvi likovi uvijek bili nekakvi ko fol frajeri, radili sranja okolo i te fore, pa si onda ja brijem da je to u biti uvijek išlo na način da je zgodna treba uvijek imala likova na izbor i uzimala si najzgodnijeg i najvećeg frajera, a taj najzgodniji i najveći frajer je obično bio najglupan sa mozga bez, dok smo mi (da, pišem ovo jer mi je krivo kao psu zbog par tih trebica) koji nismo ni najzgodniji ni najveći frajeri u ekipi uvijek morali uzimat ono ostalo što nam se ponudilo.
ostao sam dobar sa nekima od njih i naslušao se svega i svačega,i sve i jednoj sam rekao, a tko ti je kriv kad si glupa, lijepo sam ti govorio da je budala i da nije vrijedan pokušaja i te fore, i nekak mi je lakše bilo, mislim žao mi je tih cura ali mi je i drago što su se opekle i osvjestile, barem neke od njih.
a te vaše frendice samo nek čekaju, budu i one dočekale batine, ako ne sad do samo briju,onda kasnije kad stupe u brak.
uff, eto malo sam ispraznio frustraciju iz sebe
hvala hvala
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 17:55   #47 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa to je zbog toga jer se udaju za prvog na kojeg naiđu... vjerojatno se i takvi tipovi promijene tek nakon braka, dok su ranije najvjerojatnije skidali sve zvijezde s neba takvim curama. One pametne pobjegnu na vrijeme od takvih, i nije mi jasno čemu isfrustriranost zbog toga, kažeš
Citat:
koji nismo ni najzgodniji ni najveći frajeri u ekipi uvijek morali uzimat ono ostalo što nam se ponudilo.
što vam se to nudilo, gabori
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 19:31   #48 (permalink)
Regularni forumas

pa ne gabori ali u svako slučaju ni najzgodnije cure u društvu.
u principu bi se moglo reći da sam dobro prošao jer nisam dobio ljepoticu, al zato imam curu koja ima više mozga od mene
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 19:43   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: D I A B L O Pogledaj Poruke
a te vaše frendice samo nek čekaju, budu i one dočekale batine, ako ne sad do samo briju,onda kasnije kad stupe u brak.
uff, eto malo sam ispraznio frustraciju iz sebe
hvala hvala
Naravno da budu dočekale. Ja sam uvjerena da će ova moja frendica gadno najebati jednog dana. Uz sve to, frajer je od nje stariji dvostruko (zbilja), iskompleksiran je, prepun predrasuda i sve to prenosi na nju, krivi je za sve, nema povjerenja...

Za očekivati je da će se osoba kad stupi s nekim u ozbiljnu vezu promijeniti bar malo, ali ona se nažalost mijenja na gore. Prebila bih tog frajera. Ona tako zgodna cura, dobra, pametna, a zaglavila s tako nekim - još je uz to i ružan k'o noć. koliko god zlobno zvučalo - tako je. da je frajer zgodan, razumjela bih da joj se je zasviđao, zapeo za oko itd. Ali ovo ne razumijem. Što je najtužnije od svega, bojim se da će, ako bude jednog dana htjela prekinuti vezu, biti sranja u smislu nabijanja krivnje ("ubit ću se ako me ostaviš"), proganjanja i ostalo. Tužno.

Nažalost, ja joj ne mogu pomoći. U početku sam joj pokušala reći, ali sada je kasno. Ako joj kažem da to ne liči na vezu, nego na psihičko maltretiranje,da prekine s tim dok može, naljutit će se i započet sa opravdanjima: "ja ga volim i on voli mene i to je jedino bitno" (pitam se, pitam, kako je moguće voljeti nekoga takvog? On nju, po meni, ne voli. to je opsesija i to pomalo bolesna opsesija). Ako joj kažem da mi je drago zbog nje, da sam ja sretna, ako je ona sretna (a to vjerojatno želi čuti od nekoga, s obzirom da ih svi osuđuju) - idem protiv sebe, lažem i, čini mi se, pogoršavam situaciju.
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 20:17   #50 (permalink)
Regularni forumas

i najbolje ti je ništa ne govorit, jer u takvim situacijama ona će njemu prenijeti razgovor u nekakvom konfliktu i on će svalit krivnju na tebe i počet sa šemama da su se svi okrenuli protiv njega da ju truju svojim pričama o tome kako je on loš i te fore.
najbolje što joj možeš reći je da se čuva i da dobro promisli dali želi ostat s nekim takvim u vezi.
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108