| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Stvari koji muškarci vole na ženama u Društvo forumu; ako je samo za okrenut onda iskljucivo izgled a ako je na duge staze onda 50% izgled i 50% osobnost ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Stvari koji muškarci vole na ženama Šta muškarci vole na ženama? Koje pitanje. To je ko onaj ulet: "E mala, znaš kaj bi ti dobro stajalo". A ona će nevino: "Kaj?". A on će muškim tonom: "Ja". Daklem, ja također volim na ženama vidjet sebe. ![]()
__________________ Crna kao pakao, snažna kao smrt i slatka kao ljubav... One sick puppy. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Stvari koji muškarci vole na ženama Mora biti fred kao prvo... da žiku zajebanciju... da izgleda na žensko... i nesmije biti prepametna... ne ni glupa naravno.. jednostavno mora biti žensko!!! Citat:
![]()
__________________ > next level < Zadnji Uredio CroSoldier : 31-01-06 u 11:38. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-05 Godina: 27
Poruka: 55
![]() | Re: Stvari koji muškarci vole na ženama iskrenost=50% inteligencija=30% izgled=20% tj.rade bih normalnu curu sa svojom glavom koja nije komad nego ljepoticu sa graskom u glavi(Sopekica) ili sponzorusu (Pokosica) |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Veteran | Re: Stvari koji muškarci vole na ženama Normalno da ću prvo primjetiti fizički izgled, kao uostalom i cure kod nas , al mi to nije primarno. Od tih fizičkih osobina nemam neku koju bi posebno izdvojio, jednostavno mora biti žensko u pravom smislu . Ničega premalo niti previše.I da, jedina stvar koja mi je ajmo reći važna su nokti ( na rukama ), mora imati lijepe njegovane nokte. Ako su neuredni, izgriženi to me odmah odbije.Najvažnije je dakle (naravno ako želiš s njom nešto više od sex-a ) što ima u glavi, da kroz razgovor skužiš da si pašete, da imate zajedničke teme i da možete normalno komunicirati. Od osobina koje su mi važne tu su na prvom mjestu iskrenost i povjerenje. Mora biti i marljiva . Nikako nebi podnio da je nekakva razmaženica kojoj stalno trebaš udovoljavati i koja ništa sama nezna napravit, ili neće.Eto, valjda nisam previše izbirljiv .A pošto imam curu i već smo više od dvije godine zajedno znači da sam našao takvu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Stvari koji muškarci vole na ženama Citat:
Nisi izbirljiv ……volim čut kad muško gleda osim lijepog lica i na lijepe i njegovane ruke i nokte…a i stopala…po tom možeš znat da je cura njegovana od glave i pete….to i ja gledam na drugim ženama…
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 512
![]() | Re: Stvari koji muškarci vole na ženama MA ČUJ JA GLEDAM ŽENSKU OD GLAVE DO PETE, MORA BITI BOŽANSTVO OD CURE.......SVE OČI, KOSA, GRUDI, GUZA, NOGE.......NEMOJTE DA NABRAJAM PUNO!!!!!!!!!!!!!
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, mus karci, stvari, vole, zenama |
« Majica na bratele
|
Bivše cure »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

. Ničega premalo niti previše.
) što ima u glavi, da kroz razgovor skužiš da si pašete, da imate zajedničke teme i da možete normalno komunicirati.