Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi svinjokolja, kolinje - 'ko ne zna neka nauči u Društvo forumu; Wamp , ti si vegetarijanka?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-11-06, 00:21   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Re: svinjokolja, kolinje - 'ko ne zna neka nauči

Wamp , ti si vegetarijanka?
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 00:25   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,532
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ne, nisam.. jel to bitno? Nisam ja protiv ubijanja životinja, ali postoje i humaniji načini od ovih... i ne može me nitko razuvjerit da ovakav način nije neciviliziran..
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 00:27   #23 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
ajoj damfisk, pa nisu oči na čeonoj kosti, između oči je tanka kost, jesi ikada gledao kad ubijaju bikove? na kraju da bi ga usmrtio zabada mu nož među oči..

vjerujem da znaš da se i hobotnice tako ubijaju....

Toreador ubija bika ubodom mača između baze lubanje i prvog vratnog kralješka, čime se prekida leđna moždina... životnja je paralizirana i u vrlo kratkom roku umire jer se prekidom leđne moždine prekida živčani put između mozga i drugih vitalnih organa. Dakle, ne "među oči".

Između očiju se nalazi korijen nosa, koji se nadovezuje na čeonu kost i jednako je debeo, ako ne i deblji.

Hobotnica se ubija tako da joj preokreneš tzv. "muju" (NE, TO NIJE Mujo, Hasin partner iz viceva!!!) - ono što izgleda kao glava - na način sličan preokretanju čarape. Hobotnica se NE UBIJA nožem.

Citat:
Pravi autor: Ibort
BTW , je li ko od uvaženih učesnika u ovoj nadasve zanimljivoj raspravi na temu - kako ubiti svinju - ikad klao?(svinju naravno)
Da. Ja. Grozan, odvratan i nadasve prljav i neugodan posao. Rakija (koju ja osobno ne pijem) je tu da te otupi pri obavljanju te odvratne aktivnosti.

Više to ne radim - ne sudjelujem u klanju, ali ranije, dok si mlađi, zar te tko pita želiš li.

Ćaća kaže: "Sutra se kolje" i ti ideš i radiš ono što ti se kaže... prvo počneš sa pomoćnim poslovima (držiš posudu u koju se hvata krv koja šiklja iz prerezanog svinjskog vrata) pa zatim napreduješ do uloge pridržavača svinje dok je kolju, pa zatim dalje napreduješ do uloge onog koji opiči svinju macom... i tako tijekom godina, stupanj do stupanj konačno dostigneš čin i ovlasti glavnog koljača...

ja sam podnio ostavku nakon jedne sezone u ulozi koljača...

Ponavljam - odvrantno.

Ali jebi ga... bez klanja nema pršuta, pancete, pečenice, suvog mesa, pečenja...

Klanje je nužno zlo. Nužno za nas, zlo za prasad.

Citat:
Pravi autor: Wamp
"Ustvari, čovjek je kralj zvijeri, jer njegova brutalnost nadmašuje njihovu. Mi smo grobovi životinja. Doći će vrijeme kada ćemo na ubojstvo životinje gledati kao što danas gledamo na ubojstvo čovjeka" - Leonardo da Vinci
Živa istina. Slažem se.
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 00:34   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,610
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ovo je offtopic ali moram pokazati kako među očima nije čeona kost putem ovog videa Kid Gets a Knife Between the Eyes - NothingToxic.com

za one koji ne znaju kako zapravo izgleda jedno obično kolinje, nek se educiraju
Pig Slaughter
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 00:35   #25 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: svinjokolja, kolinje - 'ko ne zna neka nauči

skidam ti kapu damfisk..... .....pametno i konkretno...

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
ovo je offtopic ali moram pokazati kako među očima nije čeona kost putem ovog videa Kid Gets a Knife Between the Eyes - NothingToxic.com
pa kako se ne bi zabio kad mu je praktično neko skoro nož bacio među oči ...ccc.c..c.c.

Zadnji Uredio tarquino : 23-11-06 u 00:40.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 00:37   #26 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

@tzukius:

Ma stari, slušaj - evo sad je klanje svinja... otiđi na jedan takav happening, pokušaj zabost svinji nož u oči (ili zamoli nekog da to učini umjesto tebe)... ne mora to bit živa svinja... poslužit će i netom priklana...

Ako to uspješ - i dokažeš mi svoj uspjeh video-zapisom, dolazim u Svinjarevce i plaćam ti večeru.

@tarquino:

ma ja sam ti veteran u masakriranju svinja... nažalost.

Nakon ovoga Wamp me zacijelo više ne voli

Zadnji Uredio damfisk : 23-11-06 u 00:39.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 01:30   #27 (permalink)
Banned

Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Jebote koji prosvjetitelji.
Svinjokolja je proizvodnja hrane. Ja u tome ničeg lošeg i nehumanog ne vidim.

Wamp nisam pitao s nekom posebnom namjerom. Tek onako , zanimalo me s obzirom na tvoj citat. A vezano za taj citat - kad na ubijanje životinja budemo gledali kao na ubijanje ljudi onda će ovaj svijet biti stvarno u velikom kurcu. Trenutno nismo daleko od toga.

I da ne bi bilo zabune. Protiv sam svakog nepotrebnog ubijanja tipa - treba mi bunda , ali ovdje se radi o nečem drugom.

BTW , stvarno ne znam kako bi izgledao civiliziraniji postupak ubijanja od one da joj se opali metak u glavu.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 01:34   #28 (permalink)
doctor queñones

Pa macom po glavi...

Gdje ćeš civiliziranije od toga?
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 01:43   #29 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,532
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Pa upravo sam na to mislila.. na upotrebu pištolja, ali nekim ljudima je užitak mrcvarit životinju kao da je predmet, a ne biće koje itekako osjeća bol... nismo svi isti... trebam li se ispričavat što mi to nije nimalo zabavno
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-06, 01:48   #30 (permalink)
Banned

Ja rekao da je zabavno?

A on se uhvatio mace i ne pušta.
Ne znam , ja tu metodu nisam nikad vidio ni u Bosni ni u Slavoniji. Na dalmatinskim svinjokoljima nisam prisustvovao , ali u svakom slučaju čini mi se nepraktičnim.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: klanje svinja, kolinje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114