| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi test za dalmatince! u Društvo forumu; Link: http://gickr.com/results4/anim_0e938...8fd399851f.gif evo na ovoj fotki imate sliku kamena. koja je vrsta kamena necemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | test za dalmatince! Link: http://gickr.com/results4/anim_0e938...8fd399851f.gif evo na ovoj fotki imate sliku kamena. koja je vrsta kamena necemo o tom to je pre tesko za vecinu. recimo da imate macu od 5kg, imate zadatak da u 5 udaraca smrkate/naciknete ovaj kamen. sejfirajte sliku i stavite tocke udaraca... mozete i mali tekst uz udarac dati. aj bas me zanima jel lupate NAPAMET ili znate kako treba lupat-osjecaj |
| |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test za dalmatince! Ti si kreten. ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test za dalmatince! Ne želim otvarat link, al pretpostavljam da je neka pizdarija. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test za dalmatince! Citat:
![]() Zajebavam se... sorry zbog vrijeđanja... suzdržati ću se... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- | |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: test za dalmatince! Al si vas dvoje već duže vrijeme ne pričate, pa tebi nije spomenuo to??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: test za dalmatince! daj čovječe suzdrži se od ovakvih blesavih tema , vidim da si ih se već naotvarao ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| |
![]() |
| Tagovi: dalmatinci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:01.