| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Tko želi naudit "modnom mačku"??? u Društvo forumu; Ovaj mi lik ide na živce svugdje ga ima. Kad ga vidim na tv-u želim mu noge polomit, mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 20
![]() | Tko želi naudit "modnom mačku"??? Ovaj mi lik ide na živce svugdje ga ima. Kad ga vidim na tv-u želim mu noge polomit, možda jesam malo brutalan, ali ako ima još netko tko mu želi polomit noge ili mu naudit na bilo koji način nek to opiše. HVALA Evo još njegova slika ![]()
__________________ budi cool |
| |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Tko želi naudit "modnom mačku"??? Jesi to ti ![]() Sad pokušavaš ispitat svoju popularnost ili kaj ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko želi naudit "modnom mačku"??? ma boli me baš za njega, nit ga volim nit ga mrzim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Split,okolica bliza Godina: 19
Poruka: 292
![]() | Re: Tko želi naudit "modnom mačku"??? znan ga osobno ali samo smo se upoznali priko zajednicke prije i jos se sreli dva puta u gradu. uzivo je jos ok,ali na TV ili novinama kad ga vidin... bolje da zasutim |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

...