moj bi raspored bio malo drugaciji ali uglavnom to je to![]()
Raspravljate o temi Top 50 Sexiest Girls of 2009 - Spain DT Magazine u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Top 50 Sexiest Girls of 2009 - Spain DT Magazine EDIT:i ja bi isto malo drugačije rasporedio.Ne bi stavio Rihannu ...
Zadnji Uredio HPetrovic1989 : 09-04-09 u 10:36
When your chips are down,and your highs are low...joyride
moj bi raspored bio malo drugaciji ali uglavnom to je to![]()
meni ona ima nesto neobicno...na mojoj listi nebi bila na No.1 ali bi bila medju top 15 u to sam uvjeren
a slusaj trenutno je najpoznatiji model...skupo je placaju za nosenje revija...prem tome i popularnost joj je zbog toga visoka
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
eva već može , ima više sexepila nego gisele bar meni , iako mi se ćini dosta niska , il se možda varam
meni nije ova ljestvica baš nešto,ovde bi uvrstio prije neke forumašice nego dotične s popisa![]()
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
Heh momci pa to je ljestvica jednog magazina.I ja bih isto to malo drugačije rasporedio.Mischa Barton na 12-om mjestu,hm...Rihanna na sedmom,to mi baš i ne ide.Kroes na 28-mom...e to je već big mistake!!
When your chips are down,and your highs are low...joyride