| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi *Topic za jebače iliti lovačke priče* u Društvo forumu; Ovo je topic u kojem samo najjači ostaju i opstaju. Samo jebači... ne emo likovi ne jebivjetri, ne drkađije... samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Ovo je topic u kojem samo najjači ostaju i opstaju. Samo jebači... ne emo likovi ne jebivjetri, ne drkađije... samo jebači... a da bi ušli u to društvo prvo morate odgovorit na nekoliko pitanja. A možete i sami biti dio jebač topica u kojem ćete opisivat svoje pohode u oprašivanju nevinih i manje nevinih cvijetaka. A sad pitanja: 1. Kako znate da ste jebač? 2. Mislite li da je vaš životni cilj oprašivanje ženskog spola? 3. Koliko ste do sada oprašili cura? 4. Da li više drkate ili jebete? 5. Što mislite o nejebačima? Ugrožavaju li oni status muškoga roda u društvu? 6. Brijete li jaja i kitu? 7. Jeste ikad drkali sa kondomom? 8. Mjenjate li čarape svaki dan? 9. Šta bi napravili da idete jebat neku curu i treba skinuti cipele a noge vam užasno smrde da kad bi skinuli cipele... cura bi se onesvjestila? 10. Šta bi napravili da vam se užasno prdi a cura skače po vama? 11. Šta bi napravili da dok jebete curu ona kopa nos i baca kuglice (balce) po vama) 12. Upoznali ste trebu i ona je želi sex... vi dolazite sa posla.. smrdite... zarasli ste... a ona vas želi baš sad.. vi ćete: 1) Pojebat je bez obzira na sav smrad. Ipak ste muško. 2). Reći joj neka zamisli da je Jane a vi Tarzan i da će se lako snaći u vašoj prašumi 3) Reći da ne možete sad je jebat jer imate sastanak. 4) Izvadit malo mirisa iz auta, namirisat se.. namirisat šumu svoju i curu naguzit? 13. Cura vam želi popušiti a vama se ne diže? Reći ćete: A) Ona je kriva. Ne zna pušiti. B) Gay ste. C) Zamišljate ne plaćene račune? D) Sagnuti se sami i pokazat joj kako se puši? 14. Zbarite zgodnu curu vani... dođete u stan kod nje... ona ode u WC-e i zasere sve i toliko stan usmrdi da ne možete disat. Vi ćete kao pravi jebač: A) Izvaditi iz džepa mini osvježivać zraka i poprskat zrak? B) Samo se nasmijat i pitat je "O jebote, šta si jela" C) Otvorit prozor, stavit njoj glavu kroz prozor i jebat je tako zguza jerbo ulazi svježi zrak a vi jebete. D) Umočit ga bez obzira na smrad. Jer vaš moto je: "Tko bira taj masturbira" 15. Upoznate ženu kakvu do sada niste vidjeli... vodite je u stan... ona miriši... i sve... ali ima picajzle. Što ćete napravit? A) Kao pravi jebač izjebat i nju i picajzle njene. B) Prvo je malo zaprašit antipicajzla praškom pa ga umočit. C) Zvati ljude iz ZOO-a da skupe životinje (picajzle). 16. Jebač ste ali imate neprijatelje... koga bi pitali za savjet kako jebat u svim okolnostima: A) Šabana B) Irma C) Madoxxa 17. Idete jebat a nokti vam na nogama veliki i crni ispod i cura to primjeti. Vi ćete: A) Reći da sadite repu B) Uzgajate zemlju za cvijeće C) Da ste samo 100% prirodan muškarac Zasada je to to. Slobodno ovdje možete prepričavat svoje pohode i nadodat neka pitanja. Ovo je ipak topic za jebače.
__________________ Nema smisla. Zadnji Uredio Joks : 03-03-08 u 12:36. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* Mali Pimpilinić, čitajući malo tvoje postove, a pogotovo ovaj zadnji, sve si više mislim da ti imaš problem sa higijenom ![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* 1.ako puno jebem ![]() 2.naravno ![]() 3.onolko kolko ima zrna soli u vreći od 5 kg ![]() ![]() ![]() 4.jebem 5.ne 6.ne.samo podšišam jer previše svrbi kada obrijem ![]() 7.naravno ![]() 8.da 9.skinuo cipele i jebao. bar mi ne bi smetalo njeno vrištanje ![]() 10.reko joj da ne skače po meni jer ću prdnut ![]() 11.onda bi ja bi po njoj bacao ![]() 12. 1) ![]() 13.D) ![]() 14. B) ![]() 15. A) ![]() 16. Šabana ![]() 17. C) ![]() neka pitanja su za crknut od smijeha ![]() da li mogu pristupiti klubu sada ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* ovako ![]() Citat:
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 98
![]() | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* A sad pitanja: 1. Kako znate da ste jebač? To mi je srednje ime 2. Mislite li da je vaš životni cilj oprašivanje ženskog spola? Ne mislim, znam 3. Koliko ste do sada oprašili cura? Sve 4. Da li više drkate ili jebete? Ja to istovremeno. 5. Što mislite o nejebačima? Ugrožavaju li oni status muškoga roda u društvu? Nemaju kaj jebat dok ja hodam svijetom 6. Brijete li jaja i kitu? Ma kakvi, a i nemam dlaka na kiti. Ti imaš? 7. Jeste ikad drkali sa kondomom? Jednom, zapalio se i odonda... 8. Mjenjate li čarape svaki dan? Zašto pobogu? 9. Šta bi napravili da idete jebat neku curu i treba skinuti cipele a noge vam užasno smrde da kad bi skinuli cipele... cura bi se onesvjestila? Pojebo je onesvještenu, kaj sad? 10. Šta bi napravili da vam se užasno prdi a cura skače po vama? Zaurlao i ispustio. Istovremeno. 11. Šta bi napravili da dok jebete curu ona kopa nos i baca kuglice (balce) po vama) Izmicao bi se. 12. Upoznali ste trebu i ona je želi sex... vi dolazite sa posla.. smrdite... zarasli ste... a ona vas želi baš sad.. vi ćete: 1) Pojebat je bez obzira na sav smrad. Ipak ste muško. 2). Reći joj neka zamisli da je Jane a vi Tarzan i da će se lako snaći u vašoj prašumi 3) Reći da ne možete sad je jebat jer imate sastanak. 4) Izvadit malo mirisa iz auta, namirisat se.. namirisat šumu svoju i curu naguzit? 13. Cura vam želi popušiti a vama se ne diže? Reći ćete: A) Ona je kriva. Ne zna pušiti. B) Gay ste. C) Zamišljate ne plaćene račune? D) Sagnuti se sami i pokazat joj kako se puši? 14. Zbarite zgodnu curu vani... dođete u stan kod nje... ona ode u WC-e i zasere sve i toliko stan usmrdi da ne možete disat. Vi ćete kao pravi jebač: A) Izvaditi iz džepa mini osvježivać zraka i poprskat zrak? B) Samo se nasmijat i pitat je "O jebote, šta si jela" C) Otvorit prozor, stavit njoj glavu kroz prozor i jebat je tako zguza jerbo ulazi svježi zrak a vi jebete. D) Umočit ga bez obzira na smrad. Jer vaš moto je: "Tko bira taj masturbira" 15. Upoznate ženu kakvu do sada niste vidjeli... vodite je u stan... ona miriši... i sve... ali ima picajzle. Što ćete napravit? A) Kao pravi jebač izjebat i nju i picajzle njene. B) Prvo je malo zaprašit antipicajzla praškom pa ga umočit. C) Zvati ljude iz ZOO-a da skupe životinje (picajzle). 16. Jebač ste ali imate neprijatelje... koga bi pitali za savjet kako jebat u svim okolnostima: A) Šabana B) Irma C) Madoxxa 17. Idete jebat a nokti vam na nogama veliki i crni ispod i cura to primjeti. Vi ćete: A) Reći da sadite repu B) Uzgajate zemlju za cvijeće C) Da ste samo 100% prirodan muškarac
__________________ Mrzim potpis i zato ga nemam! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* Baš sam to htio reći ![]() Brijem da lik ni ne zna kak ženski spol izgleda a tu radi jebačke threadove ![]() ![]() ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

I kojoj budali se da odgovoarat na tolika glupa pitanja? _Mora da si ih sam smisljo?