| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi *Topic za jebače iliti lovačke priče* u Društvo forumu; tolko pitanja a meni se neda nit pisat a jos manje razmisljat koji su odgovori....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* tolko pitanja a meni se neda nit pisat a jos manje razmisljat koji su odgovori....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* Naravno da ne znam. Ja sam svećenik pa zavo vas jebače pitam. A pošto vidim da ti nisi jebač onda nisi podoban za davanje odgovora.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* Citat:
nego tu bacat bureke.![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Celebrity | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* ako ti je tema dosadna,glupa i tako dalje... slobodno je možeš zaobići bez glupih komentara! to je sve sprdancija,nekome je zanimljiva,nekome nije! zato vozi...
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: *Topic za jebače iliti lovačke priče* Hej samo kažem kao Exerz.....whatever. Pametniji popušta a vi se tu karajte ( svađate ) a ne jebanje ak si to mislila ![]() Bai Bai ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
![]() |
« 100 Burpees
|
Ulična šora ? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.