| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi U koju stranu brije vas najbolji prijatelj? u Društvo forumu; ajde da vas cujem narode, u koju stranu vam brije najbolji prijatelj? :čekić zene se mogu pridruziti i izjasniti se ... |
| Vidi Rezultate Anketa: U koju stranu vam je usmjeren penis? | |||
| lijevo | | 16 | 28.07% |
| desno | | 5 | 8.77% |
| gore | | 16 | 28.07% |
| dolje | | 0 | 0% |
| lijevo-gore | | 9 | 15.79% |
| lijevo-dolje | | 2 | 3.51% |
| desno-gore | | 0 | 0% |
| desno-dolje | | 0 | 0% |
| spirala | | 1 | 1.75% |
nemoguce za odrediti | | 8 | 14.04% |
| Glasači: 57. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | U koju stranu brije vas najbolji prijatelj? ajde da vas cujem narode, u koju stranu vam brije najbolji prijatelj? :čekić zene se mogu pridruziti i izjasniti se koja varijanta im najbolje odgovara za stimulaciju ![]() PS: naime, glasajte u koju stranu je nakrivljen, bez obzira koliko intenzivno je to izrazeno...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << Zadnji Uredio Piratron : 22-06-06 u 15:53. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U koju stranu brije vas najbolji prijatelj? a ne znash q... sam da spomenem da je prava rijetkost apsolutno ravna alatka ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U koju stranu brije vas najbolji prijatelj? kazes, moze i manevrirat? ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: U koju stranu brije vas najbolji prijatelj? Ha,ha,ha... Najjača anketa do sada na forumu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Offline | Re: U koju stranu brije vas najbolji prijatelj? Brijem da brije u lijevo ... i desna ruka mi je jača od lijeve ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: brije, koju, najbolji, prijatelj, stranu, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

r+