Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ulična šora ? u Društvo forumu; Hey ljudi.Sorry ak je ovo " clone " thread nisam baš previše gledao jel već postoji ovakav thread. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-02-08, 10:47   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 646
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Ulična šora ?

Hey ljudi.Sorry ak je ovo " clone " thread nisam baš previše gledao jel već postoji ovakav thread.

Tražim vaša mišljenja.
Neku večer sam se vraćao iz kina,frendovi su otišli svojim putem i tako.Idem ja prema svojoj zgradi i naletim na neka dva lika s neke dvije trebe i piče oni cajke na mobitele.Bilo je negdje oko 1 u noći.
Ja sve što sam napravio sam bacio pogled na lika i odjedamput mi frajer počeo psovat mater i sve živo da koji ja kurac gledam.

Imam 18 godina (M) ,bavio sam se Karateom 7 godina,znam dosta toga,ali jednostavno kad vidim da su dva ili više lika uhvati me panika.Ok slobodno me smatrajte pizdom jer nisam ništa napravio ali po meni samo pravilno postupio.

Znam tehniku ali jednostavno se skamenim.Ne znam jel frajeri imaju boksere,noževe etc. Osobno mišljenje ? Te pičke se čak i skinheadsi boje napasti jer ti majmuni furaju svašta sa sobom.Skinheadsi su po meni jedini u cijelom Zg-u koji se mlate sa tim pederima i njihovim jebenim cajkama.Sorry ali to je moje mišljenje.

Ako možete podijeliti mišljena hvala puno,jesam li dobro postupio ili ne.Predlaganje novih borilačkih vještina mi neće pomoći jer znam Karate u detalje kao i trener ali nemam agresivnost iz čistog mira kad treba.Ja nisam tip da kad mi netko nešto dobaci da mu odmah odgovorim " Čuj pička ti materina ti si meni nešto reko ? "........borbu samo koristim kao " last resort ".
Replica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 10:49   #2 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 2,584
irm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auruirm ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku irm Pošalji poruku preko MSN-a korisniku irm
Re: Ulična šora ?

trebao si njih dvoje istuć i 2 ženske odvest doma i dobro ih po_je_bat....ako znaš šta je to....
irm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 10:51   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Super, trener bi te pohvalio... kaj oćeš od nas da te i mi hvalimo... ako mene pitaš dobro si postupio... fizički obračun nema smisla osim ako ne braniš sebe ili nekog koga znaš... a razvaliti nekoga da "bi mu pokazao da nije faca"... to prepusti nekom drugom... ko ima potrebu šakama dokazivati da je on veća faca...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 11:26   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Aris thx na komentaru.Hehe nisam htio da me hvalite samo sam mislio da sam se ponio kao pičkica.
To mi se već dešavalo par puta i svaki put sam izvuko živu glavu zahvaljujući tome što sam samo šutio.
Nevjerojatno je kako te budale samo seru kad su u grupi od dvoje ili više.A kad je samo jedan onda šuti kao zaliven.

Mene i još dvojicu frendova su u gimnaziji neko vrijeme zvali pičkicama jer smo dali petama vjetra kad su neki likovi iz 4. r srednje pretukli nekog lika iz našeg razreda koji je bio sa nama tog dana.Ali meni se stvarno ne daje život na pladanj za neku budalu iz mog razreda kojeg uopće ne poznajem dobro.Bili smo 1.r onda a ti likovi 4.r pa si računajte Godine i fizička zrelost čine veliku razliku po meni.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 11:31   #5 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ako nekoga pretuku, jer si ti bježao, to je već druga stvar... nije bitno koliko ga znaš, znači li to da ne bi pomogo ženi koju netko pokupšava silovati na cesti?? Kad je netko iz ekipe napadnut nema povlačenja...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 12:56   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,560
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
trebao si njih dvoje istuć i 2 ženske odvest doma i dobro ih po_je_bat....
pa nije on chuck norris..

mislim da si pametno postupio jer ta dvojica su očito bila spremna na sranja takvog tipa pa su vrlo vjerojatno imala i bokseve i noževe!!

Zadnji Uredio carllito : 06-02-08 u 12:59.
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 14:14   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 985
Tonco se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Aris thx na komentaru.Hehe nisam htio da me hvalite samo sam mislio da sam se ponio kao pičkica.
To mi se već dešavalo par puta i svaki put sam izvuko živu glavu zahvaljujući tome što sam samo šutio.
Nevjerojatno je kako te budale samo seru kad su u grupi od dvoje ili više.A kad je samo jedan onda šuti kao zaliven.

Mene i još dvojicu frendova su u gimnaziji neko vrijeme zvali pičkicama jer smo dali petama vjetra kad su neki likovi iz 4. r srednje pretukli nekog lika iz našeg razreda koji je bio sa nama tog dana.Ali meni se stvarno ne daje život na pladanj za neku budalu iz mog razreda kojeg uopće ne poznajem dobro.Bili smo 1.r onda a ti likovi 4.r pa si računajte Godine i fizička zrelost čine veliku razliku po meni.
To ti nije bilo u redu što ste pustili da vam istuku prijatelja iz razreda,jer neznaš kad ti tko može pomoći.Ja sam jednom pomagao prijatelju,a znao sam da nemamo šanse,jer nas dvojica smo bili,a njih šest.Dobili smo po pički,nema veze.Ali kad sam ja jednom trebao dobiti batina od neke dvojice likova,on je uletio kao pravi prijatelj,i nije razmišljao o tome hoće li dobiti batina ili ne,e to je pravi prijatelj za mene.Nikad se nisam bojao dobiti batina za nekoga prijatelja,jer tko zna kad ti netko može biti od pomoći.

Ako ćeš iskreno moje mišljenje,ispao si pička jer si pobjegao.

A za onu dvojicu na ulici i bolje da nisi ništa napravio,samo bi dobio po pički.ja nikad nisam to doživio,tako da neznam kako bi postupio,ali da mi mamu netko psuje bez razloga,ne vjerujem da bi baš tako prošao,iako bi najvjerovatnije dobio po pički,uzeo bi nešta i udri,tko ga jebe,nisam jednom dobio batina.
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 14:57   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

P.S. Taj lik iz mog razreda je dobio što je zaslužio.Frajer je bez razloga gađao ljude na cesti sa grudama za vrijeme zime.I pretukli su ga skinsi koji me nikad ne diraju jer sam jednom bio dio njih.Likovi su pitali tog lika iz mog razreda da zašto gađa ljude i on je počeo kolutat očima. I još da,svi vi face koji ne znate što se dogodilo tog dana,lik je završio u traumi.Imali su noževe i boksere ( huligani ) a mi kao srednjoškolci smo imali kurac na batini pa mi plz nemojte davat te fore " ja bih sad ". Mi smo imali možda 16 godina a ti likovi oko 20-25 po izgledu.I policija kada smo bili na ispitivanju rekli su da smo postupili razumno kao i svaki drugi čovjek.Ja bih za svoje prijatelje dao život...ovaj mi nije bio prijatelj.

Druga priča,da mi netko napadne staroga ili staru,mrtav je.Ali za nekog pedera koji gađa ljude koje ne pozna grudama,sorry neki drugi put.

Zadnji Uredio Replica : 06-02-08 u 15:03.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 15:16   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Sorry za double post.
Bezveze sam edit lol napravio.

Ok ovo neku večer:Tonco plz pročitaj što je Carllito napisao...svi smo se složili oko toga.Ako mi netko vrijeđa majku je jedna stvar,a druga je ako je napadne.Sorry ali ja ne ulazim u konflikte koje ne mogu dobit ( procijeniš situaciju jelda ? ) radi par riječi budala spremna na sranje i ne,nisu bili pijani niti drogirani pa su znali dobro što rade i na što su spremni.I yep bilo je 1 u noći,nema žive duše i ti bi se sad išao šorat ? Daj molim te zakolju te ko svinju i ostave na cesti i nitko ne bi znao za to.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 15:19   #10 (permalink)
Moderator Foruma

jesu bili iz 4. srednje ili su bili skupina skinsa od 25 godina??
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103