Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ulična šora ? u Društvo forumu; Mi smo prvo mislili da su 4.r srednje ali kad nam je murja rekla da nisu u školi i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-02-08, 16:44   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 713
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: Ulična šora ?

Mi smo prvo mislili da su 4.r srednje ali kad nam je murja rekla da nisu u školi i da su su oko 20-25 godina,uglavnom svi..........ta grupa se je motala tamo oko škole i čekali " žrtvu "...
Replica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 09:11   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Mislim da si dobro postupio. Takvi obično namjerno provociraju i uvijek u džepu imaju nekakav nož ili nešto slično. Osobno, kad me netko "napada" riječima potrudim se da tako i ostane! Ali od fizičkog napada ne bježim, uvijek se branim i nastojim da traje što kraće!

Što se tiče borbe protiv više protivnika, tu otpadaju sva pravila sporta - u takvim situacijama nastojim sa što manje udaraca nanijeti što više štete: da budem precizniji - ciljam oči, vrat, želudac (pogotovo ako vidim da su pili nešto), orijentiram se na zglobove (udarci sa strane po koljenima) s pokušajem da ih slomim, itd.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 11:56   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 713
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Mislim da si dobro postupio. Takvi obično namjerno provociraju i uvijek u džepu imaju nekakav nož ili nešto slično. Osobno, kad me netko "napada" riječima potrudim se da tako i ostane! Ali od fizičkog napada ne bježim, uvijek se branim i nastojim da traje što kraće!

Što se tiče borbe protiv više protivnika, tu otpadaju sva pravila sporta - u takvim situacijama nastojim sa što manje udaraca nanijeti što više štete: da budem precizniji - ciljam oči, vrat, želudac (pogotovo ako vidim da su pili nešto), orijentiram se na zglobove (udarci sa strane po koljenima) s pokušajem da ih slomim, itd.
Super.Slažem se sa svime što si rekao.
Znaš ono isto kad te netko provocira,ili više njih " čuj stari mama ti je kurva " i takve spike.Baš kao što si rekao,ima ih više,provociraju,i vjerojatno imaju boskere ili noževe.Ok sad što sam htio reći...da ako me više njih provocira na takve fore onda je budala onaj koji padne na takvo provociranje i upadne u fight koji ne može dobit.Tako da spika " da meni neka grupa vrijeđa obitelj ja bih sad ovo pa ono " moš mislit.Druga stvar kad mi netko fizički dira obitelj onda upadam u šoru bez obzira kolko njih ima.

P.S. Jel se meni čini ili uglavnom takve nerede/izazivanja radi oni kreteni što vise navečer po klubovima gdje se puštaju cajke ? Do sad sam samo sa njima imao sranja i sa nikim drugim.Prođu takva dva kretena pokraj mene i odmah mi seru da što sam ih samo pogledao,a kad prođe 20 skinheadsa pokraj mene svi šute.Jel mi može to netko malo pojasniti plz.
Replica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 13:21   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 273
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Neće ti nikoje jebene sofisticirane karate pomoć na ulici. Hvala bogu da nisi ništa poduzeo . Kada ti netko dođe srat, i vidiš i da će bit gadno - uzmi akciju u svoje ruke. Ja bi se toj dvojici jednostavno prijateljski mirno pribiližio i tome momku koji je srao lijepo bi mu nježno stavio ruku na rame i rekao: "Prijatelju, ne želim nikakve probleme, evo imam nešto novca, uzmi sve (lagano pogni glavu dolje) i cap. Udri ga vrhom čela u nos što brže i silovitije - taj je pao i neće se dignuti barem kojih pola minute, ako ne cijelu noć. Na ovoga drugoga možeš ako je dovoljno blizu laktovima po glavi, nogom u prepone ili se zaleti, uhvati ga oko struka i pokušaj ga oborit na pod - pokušaj da udre glavom od pod, još ako je asvalt može bit opasno, samo ako nemaš ništa drugo. To je ulična borba, nema pravila, ako si ubio čovjeka ubio si jer si se morao branit. Ako izvuće nož odgurni ga nogom, iskoristi okoliš (kamen, boca pive..,) ili bježi ali nikako ne skidaj oći sa njega.

Zadnji Uredio rommel~ : 07-02-08 u 13:23.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 13:24   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-01-08
Godina: 15
Poruka: 388
Luka/Mr 0wner se izdvaja iz mase

Pa ako treniras karate trebo si ih slomiti ko picke,jedan po jedan
Luka/Mr 0wner je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 13:27   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

to je onaj komentator rommel~ predobro ahahahh
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 13:27   #17 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,471
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Luka/Mr 0wner Pogledaj Poruke
Pa ako treniras karate trebo si ih slomiti ko picke,jedan po jedan
naravno, karate kid

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 13:29   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

kečap/senf tehnika i moš prebit koga oćeš
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 13:48   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

dobro si postupio. Nema veze što treniraš karate, ulična borba je nešto potpuno drugo. Ima i kod mene u klubu onih koji jako dugo treniraju, natječu se i osvajaju medalja i pehara da nemaju više kud s njima, onda se zakače s nekim vani i dobiju po pi*** Tu nema pravila i suca koji će prekinut borbu
Vjerujem da netko tebe prvi napadne mogao bi se obranit i po meni je to i svrha - samoobrana, a ne se ić tući samo zato da pokažeš da ti to možeš
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 16:11   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

Ljudi moji...
ovako...
ti si se našo u toj situaciji...i sam si reko da nisi agrsivac,nisi taj tip čovjeka...to je glupost...ako vidiš da nemožeš izbjeć sranje,moraš udarit prvi,a ne čekat da on tebe zvizne,jer si u startu popušio batine...
nemoraš bit neki seronja koji se samo tuče po birtijama,moraš imati neke granice,do kojih dopuštaš da te gaze...ako može mirno završiti ok,a ako ne,brate udri,ali ako ne udariš prvi,reko sam ti već popušio si...
moraš povući prvi potez...
UDARITI,IZMAKNUTI SE IZ CENTRA(znaci izbjec njegov refleksni udarac) I IZBACITI GA IZ RAVNOTEŽE(jos jedan udarac da zavrsi na podu)...
a gle ako on tebe prvi udari,moraš parirati nadolazeći udarac,maknuti se iz centra,da izbjegneš nadolazeću energiju,i udariti ga sastrane,na kojoj je njegova ravnoteža najslabija...
to je zlatno pravilo...i moras znati to koristiti ukoliko ne želiš degenek svaki put kad se potučeš...

ako želiš detaljnije,samo se javi...

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111