| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ulična šora ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Replica Hey ljudi.Sorry ak je ovo " clone " thread nisam baš previše gledao jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Ulična šora ? Citat:
kake veze cajke imaju s tim? ama baš nikakve....i nemoj vrijeđat cajke il glazbu koju neko sluša...a to što si se bavio karateom,po mome ništa ne znači...npr- moj lega se dost dugo bavi karateom i super mu to ide,a teška je pička,i uvijek ga neko izmlati..đabe tehnika koju ne znaš primjeniti.... a npr da si ti jednog lika spuco,onak poštenski-drugi lik bi se sasro.... vjerovatno bi išao branit legu,ali bi se sasro.... i kad bi i njega odalamio.... to bi bila druga priča... | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? neukrotiva moja...nisu to crtani filmovi,kad udari ptica trkačica kojota,pa drugi bježe... nikad napast prvi,znači inicirati sranje,ali ako si provociran i vidis da nema izmaka,udaraj,onako kako samvec opisao na prethodnoj strani... jer kad par puta fasuješ degenek,znaš kako dalje...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? da,i ja se slažem,ali napast ako nema izlaza iz situacije,ako je tuča neizbježna... ali opet nemožeš ti sam,ili vas 2,3,ili 5 napast dvostruko više ljudi... možeš se osloniti udaraj dok neko ne prekine tuču...i pokusaj stati na nogama,uza zid,otkloniš napad s leđa... nije tuča samo udri udri,neudaraš vreću,treba malo i mozgati...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? e to ti sve ovisi s kim se družiš i ko ti je ekipa... ja moje znam u dušu,i oni mene,tako da tu nema govora oće li skočiti ili neće...
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Ulična šora ? Citat:
Znači ti isto odmah krečeš u akciju prva? Zrokaš u glavu i super ti je to? ![]() ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

,bavio sam se Karateom 7 godina,znam dosta toga,ali jednostavno kad vidim da su dva ili više lika uhvati me panika.Ok slobodno me smatrajte pizdom jer nisam ništa napravio ali po meni samo pravilno postupio.

Zanimljivo razmišljanje.