| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ulična šora ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 ja mislim da je bolje prvi napast.... Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 treba smirit ptrvo,al ak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? Vidim da je ovdje puno ljudi gledao Van Dammove filmove i stare vesterne u kojima jedan pretuče njih 35 765 pa ode jebavat... U stvarnom životu ne ide to tako. Najgore je kad imaš 2-3 čovjeka protiv sebe, ako išta znaju vjerovatno ćeš dobit dobre batine, pogotovo ako se imalo uspaničariš. U takvoj situaciji, udario prvi ili zadnji, najvjerovatnije si na..bo! |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ulična šora ? Citat:
![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? pa upravo ja to i govorim...ako si sam,pokusaj izbjeć,ako nemožeš,udri,složi jednoga,jedan je manje,dobij batine,nema veze,vratit ćeš ih kad tad...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Ulična šora ? omg..trebam crtat... gle...ak dođe do neke frke, i ako je suprotna strana nabrijana i ako vidiš da nema izlaza,moje mišljenje je da je bolje napast prvi nego čekat da tebe napadnu.... smirivanje-se odnosi na to ak se lik povuče i ne sere i nije bahat povučeš se i ti al ak je lik bahat pa nećeš mu se valjd uvlačit u šupak..... isse...sad ste vi mene jadnu napali .... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ulična šora ? Nikad ne ulazim u fajt ako nije stvarno neko veliko sranje da se baš vidi da ideju na mene. Ako i je nekakav fajt onda brzo prašinu u oči, koljenima/šakama u vrat/bubrege/muda/glavu, što je bliže i izloženije. Ako ima još nečega okolo tim bolje... Čim je dolje brzo povlačenje, nemaš tu šta čekati da možda još njegovi dođu...
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Ulična šora ? dobro je što si se povukao, iako možda bi ih i dobio da si se potukao ak su bili cuga, al fajt protiv više njih uvijek treba izbjegavat ako je ikako moguće, a ako nije, popušio si svakako. nisi ispao pička u ovom slučaju, ispao bi samo jednako glup kao i oni da si se išao potući sa njima. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Purger | Re: Ulična šora ? Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 16
Poruka: 53
![]() | Re: Ulična šora ? Citat:
zapamti ovo: Svaki puta kada napraviš neki ženski posao (pranje veša, suđe, usisavanje etc.) više si muško od onog koji tuče ženu. svaka čast na potezu i kako si se ponio | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:12.

Godine i fizička zrelost čine veliku razliku po meni.