| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ulična šora ? u Društvo forumu; Stvarno si mlad Zašto bi to bili ženski poslovi Al dobro..nije tema za takve rasprave....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Purger | Re: Ulična šora ? Stvarno si mlad ![]() ![]() Zašto bi to bili ženski poslovi ![]() Al dobro..nije tema za takve rasprave....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 270
![]() ![]() | Re: Ulična šora ? Citat:
![]() Ali samo ti nastavi biti marljiv. Rad oslobađa. Zadnji Uredio rommel~ : 07-02-08 u 22:13. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 156
![]() | Re: Ulična šora ? pa u principu mali je u neku ruku i u pravu. ja kad galamim na svoju babu, ne dobijem ujutro kavu prije nego idem na posao, a kad joj navečer pomognem pospremit stol od večere,eeee onda je kava obavezno već spremna dok se ja ustanem ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ulična šora ? Citat:
![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? Kakve veze baba i kava imaju veze sa ulicnom tucom? ![]() Pokusajte se bar donekle drzat teme.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ulična šora ? iskreno, meni idu na q muski hormoni i vjecita zelja da budu face, glavni, najjaci, najbolji.. i najradije bi pajserom zatukla svakog bahatog kretena smatram da je u bilo kojem slucaju bolje izbjeci fajt nego ulaziti u njega.. jer svatko tko ulazi u fajt je osoba koja sakama mora dokazivati da je nadmocniji i tako si hraniti ego.. imho, to je poprilicno jadno.
__________________ |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Starter | Re: Ulična šora ? dobro si napravio što si otišao... ostavi se tučnjave vani .. nikad neznaš kako nekoga možeš (makar i ne namjerno) opaliti i da taj završi u komi i nedaj bože umre... makneš se i miran si... ALI ako te netko direktno napadne.. obrani se svim silama i onesposobi ga u jako kratkom vremenu... netko je pisao o korištenju protivnikove energije.. to je super stvar ako znaš.. ako neznaš.. onda ti je riješenje boca, drvo, kamen... i to je to... 12 godina sam trenirao karate i nisam se 3 puta vani potukao... i nemam ni namjeru... ovo kad jesam, bio sam izazvan... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

slažem se iako to ne mora bit ženski posao,...