Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ulična šora ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor iskreno, meni idu na q muski hormoni i vjecita zelja da budu face, glavni, najjaci, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 22:25   #51 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-01-08
Godina: 16
Poruka: 53
Eggyman se izdvaja iz mase
Re: Ulična šora ?

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
iskreno, meni idu na q muski hormoni i vjecita zelja da budu face, glavni, najjaci, najbolji.. i najradije bi pajserom zatukla svakog bahatog kretena
smatram da je u bilo kojem slucaju bolje izbjeci fajt nego ulaziti u njega.. jer svatko tko ulazi u fajt je osoba koja sakama mora dokazivati da je nadmocniji i tako si hraniti ego.. imho, to je poprilicno jadno.
nenene ne pajserom

kalašeeeeeeeem ko terminator uaaaa

mini šala
Eggyman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 22:37   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 09:39   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,563
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Eggyman Pogledaj Poruke
nenene ne pajserom

kalašeeeeeeeem ko terminator uaaaa

mini šala
ma joooj, metkice ne bi on ni osjetio... al zato pajser.. jooj... a zapravo.. mozda i bi... al ncu o toj metodi na forumu jer je pregadna
Star 09-02-08, 10:16   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

tučnjava je za idiote koji neznaju šta će od sebe eto

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 08:51   #55 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-01-08
Godina: 16
Poruka: 53
Eggyman se izdvaja iz mase

istina je šta Snjesko Bijelic kaže

ajd nek mi neko kaže zbog čeka skinjare postoje osim da tuku crnce, i osim da tuku
Eggyman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 10:27   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,454
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

znači,samo se skinjare tuču??

klinka se klinkom izbija
terri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 16:01   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
tučnjava je za idiote koji neznaju šta će od sebe eto
Aha...znači kad budeš išao po gradu s curom, i netko te napadne (ili nju), ti ćeš reći da je tučnjava za idiote, ruke strpat u džepove i udaljit se dok nju mlate?

Očito nisi shvatio da se tema odnosi na samoobranu...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 16:14   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,438
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus

da on je mislio na one koji izazivaju

ja mislim
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 16:28   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Aha...znači kad budeš išao po gradu s curom, i netko te napadne (ili nju), ti ćeš reći da je tučnjava za idiote, ruke strpat u džepove i udaljit se dok nju mlate?

Očito nisi shvatio da se tema odnosi na samoobranu...
šta da ih ima 2,3 a ja jedan,nebi se sigurno išao tuć pa da me natamburaju sve se da rješiti mirnim putem (valjda)

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 16:32   #60 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 105
Testy se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
šta da ih ima 2,3 a ja jedan,nebi se sigurno išao tuć pa da me natamburaju sve se da rješiti mirnim putem (valjda)
a ak se ne da put pod noge i nek ih ona prebije
curu treba branit pa makar dobio batina, barem će te onda njegovat dok budeš ležao sav u boli
Testy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111