Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ulična šora ? u Društvo forumu; po meni u tuci imas tri stvari : 1.koliko si lud,do koje granice mozes ic,nema te borilacke vjestine ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-02-08, 22:03   #71 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,695
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat
Re: Ulična šora ?

po meni u tuci imas tri stvari :
1.koliko si lud,do koje granice mozes ic,nema te borilacke vjestine koja te cuva 100% u ulicnoj tuci 1v1 ili 1v mass ili mass vs mass
2.koliko mozes udaraca,boca,palica,uboda itd primit a da pri tome ostanes nabrijan,pri svijesti i izbjegnes gore rane,pa i mogucu smrt..
3.pravilo po meni mozda najvaznije,ako je gusto i vidis da nema bjega udaraj prvi,al uvik prvi i ciljaj oci,vrat,jaja..uglavnom najosjetljivije djelove tijela..

nemos sve ulicne tuce izbjec
neku ces izbjec pricom,neku ces izbjec bjezanjem,neku ces probat izbjec pa ces dobit kamen ili bocu u zatiljak,negdi ces pobic iza ugla al ce te opet neko presrest,negdi ces zavrsit na podu prije nego si krenia...
negdi ces jednostvano morat stisnit zube i udrit..jer nema druge jer bolje udrit pa zavrsit u bolnici nego zavrsit u bolnici bez zadanog udarca...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 22:07   #72 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,144
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
nema te borilacke vjestine koja te cuva 100% u ulicnoj tuci 1v1 ili 1v mass ili
a krav maga? Nisi čuo za to?

to su totalni luđaci
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 22:21   #73 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,695
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

cua sam ja za krav magu
i to mi je jedna od najboljih borilackih vjestina uz kung fu i muay thai
pogotovo ako si treniran od strane izraelskih vojnih snaga
al kad opet pogledas,nije svak od nas najvisa klasa ili ucitelj krav mage da porazbaca 10~15 ljudi ko iz sale sa palicama,nozevima,kojekakvim sranjima ...
al kad pogledas krav maga je vojna disciplina i uglavnom je bazirana za vojsku najvaznije odbranu od oruzja...i glavni zadatak je oduzet oruzje i zarobit neprijatelja ili oduzet zivot neprijatelju
po meni u masovnim tucama je kravmaga zakurac kad te 2 zaspu kamenjem a 2 zalete prema tebi sa palicama...

ako te zanima pogledaj "human weapon sezona1 epizoda7 je oko kravmage"
serija se bazira oko borilackih vjestina i ima 16 epizoda
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 22:24   #74 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,144
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

imam sve epizode human weapon-a od nedavno, al nisam još sve pogledala

veliki umovi slično razmišljaju

Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 22:25   #75 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: RizLA Pogledaj Poruke
po meni u tuci imas tri stvari :
1.koliko si lud,do koje granice mozes ic,nema te borilacke vjestine koja te cuva 100% u ulicnoj tuci 1v1 ili 1v mass ili mass vs mass
2.koliko mozes udaraca,boca,palica,uboda itd primit a da pri tome ostanes nabrijan,pri svijesti i izbjegnes gore rane,pa i mogucu smrt..
3.pravilo po meni mozda najvaznije,ako je gusto i vidis da nema bjega udaraj prvi,al uvik prvi i ciljaj oci,vrat,jaja..uglavnom najosjetljivije djelove tijela..

nemos sve ulicne tuce izbjec
neku ces izbjec pricom,neku ces izbjec bjezanjem,neku ces probat izbjec pa ces dobit kamen ili bocu u zatiljak,negdi ces pobic iza ugla al ce te opet neko presrest,negdi ces zavrsit na podu prije nego si krenia...
negdi ces jednostvano morat stisnit zube i udrit..jer nema druge jer bolje udrit pa zavrsit u bolnici nego zavrsit u bolnici bez zadanog udarca...

primio sam i palica i šaka i noga,ipendreka...jedino nisam metak i nož pa ti neznam to reci...ali jednoznam...nikad nisam dobio batine da me neko ubio,niti me ikada netko srušio na pod,osim kada subili njih 5,6...
ali to serijesi lako...sutri dan jednom po jednom na vrata...
o bjezanju nema govora...radije dobit batine,nego bjezati...
ali kada si najvise nabrijan,opet imas neku mjeru,da neubijes čovjeka...
može se dogodit noga u glavu,i da se sruši i bude 15 dana u komi...jbga događa se..

ali onda razmisljas drugi put...
nema pravila...jebes ti bor vjestine...može pomoći ali i nemora...i treba se tuć sa mozgom a ne nasilu...ako se vec tučeš...
ali najbolje rješenje je ne....
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 20:50   #76 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-01-08
Godina: 16
Poruka: 53
Eggyman se izdvaja iz mase

udarite ga svom snagom po adamovoj jabučici na vratu i lik može umrijet od toga
Eggyman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-08, 21:47   #77 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 30
Poruka: 155
D I A B L O se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
šta da ih ima 2,3 a ja jedan,nebi se sigurno išao tuć pa da me natamburaju sve se da rješiti mirnim putem (valjda)
ponekad nema bijega,kad noževi stanu sijevat oko tebe,nema mjesta bježanju jer si već stjeran u mrtvi kut, i nije njih 2-3 nego 12-13, ako nećeš nanijet štetu,samo ćeš primit još veću,pa će rezultat bit 10-ak ubodnih rana umjesto njih 2-3,jer kad počneš mlatit okolo, nemože te baš tako precizno naciljat a osim toga može i svog frenda pogodit,pa na kraju završiš sa 20-ak šavova po ramenima rukama i šakama umjsto probušenih bubrega i želudca....
D I A B L O je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 18:31   #78 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Eggyman Pogledaj Poruke
udarite ga svom snagom po adamovoj jabučici na vratu i lik može umrijet od toga
da...ali mogu ga bubnut isto takou bradu,idamuse vilica,zabije u mozak,nos isto tako!!
frende moj,ako se ikada potučeš,i misliš nesmijem ga udrit tu i tu jer bi ga mogao ubit,nećeš dobro proć,jer onaj s druge strane nece tako misliti...
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 21:29   #79 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-01-08
Godina: 16
Poruka: 53
Eggyman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: terri Pogledaj Poruke
da...ali mogu ga bubnut isto takou bradu,idamuse vilica,zabije u mozak,nos isto tako!!
frende moj,ako se ikada potučeš,i misliš nesmijem ga udrit tu i tu jer bi ga mogao ubit,nećeš dobro proć,jer onaj s druge strane nece tako misliti...
a znam, ima puno fora za ubit čovjeka, al to samo ovak kažem
Eggyman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:05   #80 (permalink)
prof. Foruma

pa valjda nezeliš ubiti nekoga kada se tučeš sa njim!ako ti je cilj ubit,uzmi pušku i upucaj,ovako možeš dobit i šaku u glavu ako se tučeš
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114