| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ulična šora ? u Društvo forumu; Past na pod, udrit glavom u beton i umrit.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #84 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 471
![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? Moje pravilo je "nediran se u nikog dok se neko u mene ne takne" i toga se drzin A ako se "fajt" nemoze izbjeci onda san spreman na sve i nikad ne bizin ma koliko ih god bilo
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #87 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? zasto ubiti nekoga tko slusa drugu vrstu glazbe? pa nek slusa,al na mjestima predviđenim za to!! kome se sviđa nek sluša...kome ne,neće slušati i točka!!
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ulična šora ? Hey ljudi.Nije me bilo neko vrijeme ali evo me opet.Sve ja po starom. Prvo želim se zahvalit svima koji dijele moje mišljenje,koji bi postupili kao i ja. Da sad ne tražim i quotam ponovno... 1.Nikad ne znaš što oni imaju kao hladno oružje. ![]() 2.Ako su 2 ili više njih,već su šanse protiv tebe. ![]() 3.Bolje ispast pička nego mrtav. ![]() Stvarno ste pomogli puno i to cijenim.Mislio sam da će biti budala koje će napisat " Trebao si ih svu petorku pobit " a vidim da nema takvih heroja ovdje . ![]() Imam novu zgodu ali ne o sebi.Nedavno se dogodila. Evo ja sam tu na Trešnjevci između Trešnjevačkog placa i Doma Sportova...na toj ruti otpriliki.Deset je sati navečer,skupila se grupica osnovnoškolaca...zajebavaju prolaznike i maltretiraju ih...jednu su ženu zaustavili i počeli joj psovat sve po spisku.Policija je prošla po toj ruti 2 puta ali naravno kako naša policija ne radi apsolutno ništa....e,pa. Nisu ništa vidjeli jel se takva gamad skuplja po mračnim ulicama.I tako se ja pitam,što da sam ja prolazio tim putem,moja stara ? Da smo bili moj stari i ja....vjerujete moj stari je tolko lud da bi s menom krenuo na njih 10 vjerojatnost da bi možda čak i ostali živi.( 4 derišta i 6 trebica,tak da ne bi mislis da su bila desetorica frajera). I tako...što sam već pričao o skinheadsima i cajkama. Već sam to pričao.Tog dana hodam ulicom prema tramvaju i prođe desetak skinheadsa i ajde baciš malo pogled i naravno netko je to mogao shvatit kao " evil eye " i njih 10 meni glavu odrubit....ali tog dana navečer 2 lika i 2 trebice piče cajke na mobitele....i naravno zar ja trebam gledat u pod da bi prošao pokraj njih ? Naravno počeli su srati ali nisam ja tip koji će reći " Čuj stari,ima problema i krenut na njih "...bilo je čak i na telki nedavno di frajer priča,ako ih je više pametno je izbjeći.Naravno različita mišljenja proizlaze od životnih iskustava i mjestu gdje žive.Ali Trešnjevka prema statistikama je među najgorim mjestima,kriminal se drastično povećava itd...i ja takve budale vidim svaki dan. Vidim i jednog starijeg lika oko 30-ak godina...teški narkoman,frajer ide u dućan,kupi hranu,malo sam znao i popričat s njim....i nećeš ti vidit tog lika da me napadane samo jer je narkić.Dapače taj će ti pomoći ako uletiš u sranje.Tu su dosta i upletena stereotipna pitanja.Meni ne smetaju cajke,ali ih ne slušam.A u većini sa kojima sam imao life/death situcije su pičili po cajkama i visili po klubovima navečer u koje ja nejdem osobno.A stari mi rekao da se puno puta našao u situaciji da ga je napalo njih više i da obično kad jednog KO poštenim udarcem u glavu....drugi se razbježe...možda ima istine ali ne znam osobno. I sad the grand finale pitanje: Zar smo spali na to da se grupice formiraju radi namjernog izazivanja prolaznika ? P.S. Mislim uzet MMA tečajeve....imam dobru podlogu jer sam trenirao Karate 5 godina.Ali svi mi govore da ako idem na MMA.....da ću završiti slomljenog nosa ili čeg sve ne.....kako ? Pa zar nisu to samo treninzi sa svom opremom ? Štitnici itd ? Samo mi nemojte reći da su u pravu i da ne treninzima mlate za pravo...Samo mi to nikad nije bilo jasno....i da li je MMA jedan od " korisnijih " stvari za samobranu ?
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” Zadnji Uredio Replica : 11-03-08 u 22:19. |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ulična šora ? Citat:
Trebao si one dvije ženske isšamarat, a njih dvojicu silovat. Odmah. Onak, na ulici. ...dok sviraju cajke. A sad za ozbiljno... Prvo kažeš ovo: ...a poslije ovo... Dakle, ja mislim da si ti jedan obični lažljivac. Čak mislim da si prilično opsjednut tučnjavama po ulici u kojima bi htio biti neka zvijezda. Čak sam skoro siguran da nosiš nož ili nešto sličnu u džepu. Da sam ti otac, zabranio bi ti da ideš u videoteku. | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Ulična šora ? Citat:
Lapsus linguae,lapsus calami ali u ovom slučaju to je tipkovnica. A izjave su ti moćne ono....čudno samo ti imaš nekakve " urotničke " ideje.Nitko drugi.Znaš u ovoj su temi i drugi napisali kako bi si ponijeli u istim situacijama a njima nisi kvocao iako su neki znali napisat velika sranja ? Neki su napisali kako bi se ponijeli kao što sam i ja i to je pohvalno.A ako misliš da sam neka suicidalna budala koja će među njih uletit....varaš se.Ne znam u kojem dijelu Zagreba živiš ili da li uopće izlaziš iz kuće/stana pa eto...možda nisi svijestan stanja.Daj se odi plz igraj sa legokockicama nego tu solit pamet.Ako ti se ne sviđa tema,nemoj postat.Ende.
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” Zadnji Uredio Replica : 12-03-08 u 09:44. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:49.

Nisu ništa vidjeli jel se takva gamad skuplja po mračnim ulicama.