Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi uskoro bozic - planovi za poklon u Društvo forumu; naime zanima me jel polako razmisljate sto cete kupiti voljenoj osobi...naime ja polagano vec razmisljam ali nisam ni blizu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-11-07, 11:03   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 16
borg007 se izdvaja iz mase
uskoro bozic - planovi za poklon

naime zanima me jel polako razmisljate sto cete kupiti voljenoj osobi...naime ja polagano vec razmisljam ali nisam ni blizu rjesenju pa slobodno nabacite neke prijedloge...
borg007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 11:12   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi
Re: uskoro bozic - planovi za poklon

A najbolje ti prolaze pokloni koji govore o osobnosti osobe kojoj to poklanjaš...ili ako ti je cura ikada rekla što joj se sviđa...sad je vrijeme da joj to kupiš..

Tako ćeš pokazati da je slušaš i da ti je stalo...eto kod mene je to uvijek palilo kad bi nabavljao poklone...
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 11:39   #3 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,189
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
A najbolje ti prolaze pokloni koji govore o osobnosti osobe kojoj to poklanjaš...ili ako ti je cura ikada rekla što joj se sviđa...sad je vrijeme da joj to kupiš..

Tako ćeš pokazati da je slušaš i da ti je stalo...eto kod mene je to uvijek palilo kad bi nabavljao poklone...
To sam za rođendan ispucala, sad nemam pojma što bi

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 11:42   #4 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke

ma sve kaj mi rekla i kaj mi ostalo na pameti sam joj kupio vec...sad vec 10-ak dana razmisljam kaj i jednostavno I have no idea
borg007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 11:52   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
To sam za rođendan ispucala, sad nemam pojma što bi
Zato ja nikad ne kupujem poklone za rođendan
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 18:40   #6 (permalink)
Starter

ne morate se vise trudit
borg007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 18:48   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
svake godine se istrošimo kao blesavi,nisu to velike stvari ali nas puno brate mili...mame,tate,braće, sestre,nećaci...a jojjjj da svakom sitnicu od 50 kuna ode tisuća...za ženske neke sitnice iz dm-a,muškima gaće,parfem,djeci nekakvu igračku i to je to...

uuuuups....voljenoj osobi???? neće ništa dobiti,nije bio dobar. kupit ću mu parfem iz kineskog šopa pa nek dobije osip...buhaaaaha

koristi EDIT za uzastopno postanje
fbs

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 17-11-07 u 19:06.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 19:03   #8 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,924
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: borg007 Pogledaj Poruke
ne morate se vise trudit
niste valjda prekinuli?
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 19:04   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

zašto svi odmah pomisle da poklon za božić mora bit nešto materijalno....(kaže osoba koja ne dobiva i ne poklanja poklone za božić )
recimo ja sam bivšem za poklon dala nešto šta mu je bilo draže negoli da sam mu kupila šta ti ja znam šta
Odgovori sa citatom
Star 17-11-07, 20:00   #10 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
niste valjda prekinuli?

cini se da jesmo
borg007 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103