| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi uskoro bozic - planovi za poklon u Društvo forumu; naime zanima me jel polako razmisljate sto cete kupiti voljenoj osobi...naime ja polagano vec razmisljam ali nisam ni blizu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uskoro bozic - planovi za poklon A najbolje ti prolaze pokloni koji govore o osobnosti osobe kojoj to poklanjaš...ili ako ti je cura ikada rekla što joj se sviđa...sad je vrijeme da joj to kupiš.. Tako ćeš pokazati da je slušaš i da ti je stalo...eto kod mene je to uvijek palilo kad bi nabavljao poklone...
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Bolekova koka | Re: uskoro bozic - planovi za poklon Citat:
![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 16
![]() | Re: uskoro bozic - planovi za poklon Citat:
ma sve kaj mi rekla i kaj mi ostalo na pameti sam joj kupio vec...sad vec 10-ak dana razmisljam kaj i jednostavno I have no idea ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | svake godine se istrošimo kao blesavi,nisu to velike stvari ali nas puno brate mili...mame,tate,braće, sestre,nećaci...a jojjjj da svakom sitnicu od 50 kuna ode tisuća...za ženske neke sitnice iz dm-a,muškima gaće,parfem,djeci nekakvu igračku i to je to... uuuuups....voljenoj osobi???? neće ništa dobiti,nije bio dobar. kupit ću mu parfem iz kineskog šopa pa nek dobije osip...buhaaaaha koristi EDIT za uzastopno postanje fbs Zadnji Uredio fat_boy_slim : 17-11-07 u 19:06. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: uskoro bozic - planovi za poklon zašto svi odmah pomisle da poklon za božić mora bit nešto materijalno....(kaže osoba koja ne dobiva i ne poklanja poklone za božić )recimo ja sam bivšem za poklon dala nešto šta mu je bilo draže negoli da sam mu kupila šta ti ja znam šta
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:22.