Ne.
Raspravljate o temi Vadite li kurac kroz slic? u Muški Kutak forumu, dio Društvo foruma; Vadite li kurac kroz slic od trapka kad pisate il jebete?...
Ne.
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
ne...jebem i pisam preko hlaca![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
pa mozes i tako....al vecina ljudi kolko sam ja upoznat ili ga izvadi kroz slic il otkopca remen i hlace....
pa onda postavi pitanje kako treba: "Vadite li kurac kroz slic ili otkopcavate remen i spustate hlace?"
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
ok onda ga tako postavljam....Vadite li kurac kroz slic ili otkopcavate remen i spustate hlace?
ma jebote šlic..jedanput sam mu zamalo glavu odrubil..od onda ne koristim to sranje od chuda suvremenog doba..bobo skidaj gache ili nikako
kako kad
ako su mi hlace na zip zatvarac onda cesce ga gurnem kroz slic...ali tad sam narocito jako oprezan nakon pisanja a prilikom otresanja (narocito kad obucem odijelo) da ne bi pospricao okolo-naokolo
ako umjesto zipa imam gumbe/botune onda skoro uvijek otkopcam remen. u ovom slucaju sam takodjer oprezan prilikom otresanja.
naravno nakon otresanja ide ciscenje maramicom, pa pod mlaku vodu sapiranje, pa opet susenje maramicom...i ako imam kod sebe kremu sa Q10 onda mazanje![]()