Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; dečki jeste prevalili curu koji puta, jel ih varate...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-04-06, 18:01   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,656
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
varanje cura

dečki jeste prevalili curu koji puta, jel ih varate
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 18:03   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: varanje cura

Jesam u početku veze al kad je postalo ozbiljnije i kad sam shvatio da će biti nešto od te veze onda sam prestao !
Eto sad je to završilo brakom.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 18:04   #3 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

jel saznala
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 18:06   #4 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Je,ja sam joj rekao.Imao sam grižnju savjest.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 18:20   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto

Nekoliko puta... ženu... bivšu
Lega je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 18:21   #6 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,218
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ne. Ne varam.

Pa ako si već u vezi - odn. ako imaš curu - onda očekuješ vjernost, pa je onda fer i da budeš vjeran. Ako okolo šaraš, onda to nije veza nego jebanje, ali to onda ženskoj treba tako i reć, da ne bude nikakvih nejasnoća
damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 18:30   #7 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: damfisk
Ne. Ne varam.

Pa ako si već u vezi - odn. ako imaš curu - onda očekuješ vjernost, pa je onda fer i da budeš vjeran. Ako okolo šaraš, onda to nije veza nego jebanje, ali to onda ženskoj treba tako i reć, da ne bude nikakvih nejasnoća
slazem se
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 19:47   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

zašto ste uopće u vezi s curom,ako ju varate i koji su razlozi zbog kojih varate cure?
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 19:49   #9 (permalink)
Administrator

ja nisam nikad prevario curu, i smatram da ako si u vezi ne smiješ varati, jer zato si i u vezi, no ne kažem da nisam bio prevaren
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-06, 19:51   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

jao, da li te to jako pogodilo?
meni je sasvim glupo imati vezu ako ćeš tog nekog varati,onda radije budi solo pa ševi gdje šta stigneš
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, varanje

« Zenske noge | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111