| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; saha, nemoj se sad ljutit na mene samo zato kaj sam momke upozorio da s onim spikama vuku na papke.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| Purger | Re: varanje cura Ne ljutim se ja na nikoga... Meni samo nije jasno zakaj bi oni zbog takvih spika bili papci. Možda zato jel ima nas muškaraca koji ženu poštujemo i držimo ravnopravnim članom ovog društva,zato jel ih ne tučemo,maltretiramo i zlostavljamo... Ako je to tako,onda sam ja največi papak na ovome svijetu i ponosno nosim tu titulu !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 07-09-06 u 14:41. |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: varanje cura Citat:
Dakle ako se poštivanje i ne varanje cure naziva papcima, onda ima većih papaka od tebe sahasa! Npr. JA!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 293
![]() | Re: varanje cura Citat:
ne radi se o tome........ radi se o postanju na net forum "ja nikad ne bi nikad majke mi ne bi nikad".... ko lik kad se napije pa su mu svi najdraži na svijetu. ono, trpiš ga jer je pijan, al je malo papak. | |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: varanje cura Jeb ga, ja osobno ni ne pijem. Kod mene i ako ima alkohola u krvi ne prelazi 0,2-0,3 promila...sss, jednostavno kada ne varas curu i kada je postujes i kada si u dobroj vezi NE ZNACI BITI PAPAK! Barem meni ne...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: varanje cura I tako palo moje postivanje cure i sve u vodu... Jebiga, moram isto tako postivati i njenu odluku da je kraj...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

Kod mene i ako ima alkohola u krvi ne prelazi 0,2-0,3 promila...