| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; ja mrzim varat svoju curu...ali volim kad upoznam neku od metar šezdeset sa slatkom guzom i cikicama pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-06 Godina: 32
Poruka: 18
![]() | Re: varanje cura ja mrzim varat svoju curu...ali volim kad upoznam neku od metar šezdeset sa slatkom guzom i cikicama pa još kad me pogleda slatkim okicama i nasmješi se prekrasnim usnama.......jbg jednostavno zaboravim na curu |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: tamo di je lipo Godina: 30
Poruka: 50
![]() | Re: varanje cura Muski koji varaju zene su za mene mlakonje i slabici...ako ti se ne svidja...onda budi mudonja i ostavi je...eeeee...ali ko ce bit sam?! Meni je to pederski...ne radim to...definitivno...varanjem muski lijece frustracije nejebice...ajde kume, jesi ikad jeba van svoga sela? |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| Administrator | Re: varanje cura Citat:
sve si rekao ![]() | |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: varanje cura Citat:
Ne bih se složio sa onim:"da je to pederski", biće obratno...... možda je krivo ili loše što mi "muški" zavaravamo sebe po onoj narodnoj "OD BIRAČA NEMA J...ČA! ali tako ti je u životu neko nešto voli pa nek izvoli, ne treba ga zbog toga odmah vrijeđat.... ovo ja iz iskustva.... bio sam i na jednoj, a sad sam na drugoj strani (vrlo sam vjeran)... al nisam bio.... i nije mi žao!!!!!!!!!![]() | |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-07-05 Lokacija: Pula-Zagreb
Poruka: 512
![]() | Re: varanje cura Ma nebi, mene je cura jednom prevarila i znam kako je.....tako da nebi to zelio nikome...........
__________________ And love is not the easy thing.... The only baggage you can bring Is all that you can\'t leave behind |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 20
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: varanje cura there is no excuse... nogica i pa-pa,pa se onda s drugim čapaj!
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: OSIJEK Godina: 20
Poruka: 38
![]() | Re: varanje cura to je sasvim bezveze,zasto onda uopce biti s njom ako ju mislis varat... sta si dokazujes da si neki frajer,uuuuuuuuuu prevario sam curu i sad sam faca nikad nisam prevario, al nazalost znam kako je biti prevaren...
__________________ "Mmmmm, unexplained bacon." |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: varanje cura Citat:
jooooj...ak je ono sto ja mislim da je,onda krivo mislis... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

sve si rekao 
Ne bih se složio sa onim:"da je to pederski", biće obratno...... možda je krivo ili loše što mi "muški" zavaravamo sebe po onoj narodnoj "OD BIRAČA NEMA J...ČA!
ali tako ti je u životu neko nešto voli pa nek izvoli, ne treba ga zbog toga odmah vrijeđat.... ovo ja iz iskustva.... bio sam i na jednoj, a sad sam na drugoj strani (vrlo sam vjeran)... al nisam bio.... i nije mi žao!!!!!!!!!