| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti Ja mislim da su prevare precijenjene....ja se držim onoga: što ne znam ne mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: varanje cura Citat:
![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: varanje cura Poneke se razviju u profesorice Hrvatskog pa te nauče pisati...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #146 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: varanje cura Nisam nikad i nikad necu!! Ako sam sa nekim u vezi to znaci da ga prvenstveno poštujem i cijenim. A ako ga prevarim to znaci da ga vise ne poštujem. A sta mi vrijedi ta veza ako ne cijenim tu djevojku. Ista stvar je i ako ona mene prevari. Nema više razgovora "jooj, nisam mislila, nisam znala, dogodilo se". Odmah raskid kod javnog bilježnika i amen. Veza može opstati po meni jedino i isključivo ako postoji uzajamno poštovanje. Bez toga ti je ta cura samo topla zamjena za desnu ruku.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Purger | Re: varanje cura Jesam...i danas mi je žao zbog toga ! Bio sa mlad i nisam razmišljao...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #149 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: varanje cura Definitivno se ne isplati varati ženu (curu). Picture1.jpg Picture2.jpg Picture3.jpg Picture4.jpg Picture5.jpg Picture6.jpg
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

a