| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; a jbt koliko oftopichkaranja Citat: Pravi autor: bruna-13 Ček, ček , sitila san se jedne pričice, ovo je za prevarene ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: varanje cura a jbt koliko oftopichkaranja ![]() Citat:
![]() ![]() a di si ti iscupala ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #252 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: varanje cura Pa ovo bi bilo na temu: kako zajebat momka NAKON šta te prevari... ha ha A došlo mi na mail...a da vidiš slike tih macana...uuu... e, da to stvarno napraviš momku, ja mislin da ti se ne bi ima obraza javit do kraja života
__________________ |
| | |
| | #257 (permalink) | |
| Banned | Re: varanje cura Citat:
![]() | |
| | |
| | #258 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: varanje cura Da , al to ne moš znat, jel da? Ma to su pravi jebači...ko ovaj freeman na početku teme,ne zna di je ni šta je, postovi mu kontradiktorni...on ne bi sidija na 2, nego na bar 5 stolica odjednom! A ti kojem ne mogu nikako pročitat ime pa da me ubiješ (kako se čita???), pusti sad koliko ima slika, bitna je poanta priče! Ne mora on to ni pitat, nego lipo kad ti prizna da te privarija ili kad ne daj bože saznaš sa strane, skupiš malo sličica i pošalješ mu nešto papreno, neman sad inspiracije
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

a malo je retaj lik...