| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba zato sto vidim da se vec vise ljudi pozalilo na to, a i ti si sama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #311 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: varanje cura Citat:
I nemoj me napast jer ne znam spojit dva posta s dva različita citata, jer ne znam, zaboravih pitat
__________________ | |
| | |
| | #312 (permalink) |
| Banned | Re: varanje cura drkađije,najgore od svega toga mi je kad tip npr bude dugo s nekom curom i onda ujebe dobru vezu s tim što je išo karat drugu. e to stvarno ne shvačam,naći on je toliko malouman da dobru vezu ide ujebat samo radi jednog trenutka.... i onda neki priznaju prevaru a neki ne.... kak može uopće pogledat u oči osobu s kojom je u vezi nakon prevare?! mora stvarno bit kreten/kuja da tak šta napravi.... |
| | |
| | #313 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: varanje cura hehehehehe.....koja hrpa gluposti je tu napisana.....ali nije za zamjeriti....ljudi su tek počeli živjeti......bit će još mnogo mnogo događaja u slijedećih par desetaka godina........... zato živce u kanticu pa na riblov.......
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
| | #316 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: varanje cura Citat:
rijetki su muškarci koji se žene zbog love a pitam se kolko žena ima koje su se prodale ko bijelo roblje..... ![]() ....dragovoljno......
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
| | #319 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: varanje cura Citat:
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #320 (permalink) | |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: varanje cura Citat:
![]() btw.....naravno da bi dobila po getribi...i to ne radi posla....samo radi bubanja.... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

a