| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Juka11 nikad a ma baš nijednom to nisam napravio i nikad neću smatram tovrlo niskim i jadnim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #341 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: varanje cura Citat:
![]() ajd', jednom k'o ni jednom! ![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | |
| | |
| | #343 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,483
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: varanje cura ...ako nije dvojice, trojice, cetvorice, petorice,...vredan!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #344 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: varanje cura dobre su mi pice kad vele....ti si mi drugi.....hehehe.....koji drugi???............................22. ?........32. ?........42. ?....ali glavno da si drugi.........
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
| | #348 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: varanje cura čuj kad pica skupi godinice onda joj to i nije baš neki kompliment........ja više volim one koje su u klubu do 50.....to i nije neka količina ...ovako: bubanje od 16 god. prvih pet godina 5 kom... od 21 nadalje 2 friška bubaoničara godišnje do 35-te daje 14 x 2 = 28 5+ 28= 33 ......hmhmhe.....eto
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

jedan ko ni jedan 

a