| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; varao više puta i bio s više cura u isto vrijeme (trebalo je to uskladit..ajme šta sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
![]() | Re: varanje cura varao više puta i bio s više cura u isto vrijeme (trebalo je to uskladit..ajme šta sam sve radio)...šta ću kurva sam i smeće...volim žene i stalno ih gledam.....volim ih jebavat jako sam slab na dobre ženske..npr ak cura meni priđe i ak mi se sviđa..onda je to gotova stvar..ma ja obožavam žene. Inaće imam 24 god. bio u jednoj vezi 3 god. (prevario je 3 puta na početku, kasnije prestao jer mi bilo mrak...grdo završilo..htjela ona brak, djeco..reko nema šanse..tad sam imao 21) onda sam se nešto više od godinu dana zajebao okolo sa ženama sad opet imam neku curu već 2 god (prevario je na početku par puta)..ali ne znam je to to...mislim cura je zakon i sve, pašemo si...ali onak fizički me druge više privlače...ne želim ju varat više, tak da moram razmislit jer ju fakat volim ili ne itd.. |
| | |
| | #32 (permalink) |
![]() | Re: varanje cura Osobno smatram da mi je bivša bila "atraktivnija" od sadašnje..dok se recimo sadašnja bolje sexa zanimljivo bje su bile djevice Sadšnja cura mi je tip recimo: Shakire, Jeniffer Lopez...mislim po građi tijela..znači veča guza , manje cice. E problem je u tome da sam još od prošlog ljeta počeo pizdit čim bi vidio dobar dekolte...odmah slinim..oči mi same biježe...zaželio sam se većih sisa te stvari mi se s bivšom nisu dešavale...valjda zato kaj je imala mrak cice...ma lud sam znam..moram se nekak skulirat! ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: varanje cura ...neku curu...Halo imaš 24 godine! Zašto si s njom ako te druge privlače? Da li je to shema sigurnjak? Kada ti se digne možeš ju poševit? Tako možeš i druge.Mali napaljenjak!!! (bez uvrede)
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: varanje cura Ma to su totalno kriva mjerila za dokazivanje muškosti.Često puta prevare curu iz čiste gluposti pa im bude žao ali kasno se j...... kajati.To su neka macho bullshit ![]()
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() | Re: varanje cura Citat:
da je tak..sad bi je odmah spucal....s sadašnjom čak i planiram živjet...ali nisam valjda lud da se sa 21 ženim... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
nije za sigurnjak..za to uvijek mogu okrenut 2-3 broja. | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:40.

jako sam slab na dobre ženske..npr ak cura meni priđe i ak mi se sviđa..onda je to gotova stvar..ma ja obožavam žene. Inaće imam 24 god. bio u jednoj vezi 3 god. (prevario je 3 puta na početku, kasnije prestao jer mi bilo mrak...grdo završilo..htjela ona brak, djeco..reko nema šanse..tad sam imao 21) onda sam se nešto više od godinu dana zajebao okolo sa ženama sad opet imam neku curu već 2 god (prevario je na početku par puta)..ali ne znam je to to...mislim cura je zakon i sve, pašemo si...ali onak fizički me druge više privlače...ne želim ju varat više, tak da moram razmislit jer ju fakat volim ili ne itd..

bje su bile djevice