| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn Ja mislim da se samo bojiš da je ona ona prava i to je jedini razlog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
![]() | Re: varanje cura Citat:
![]() | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: varanje cura Svi smo mi slabi na nešto.Samo je stvar u tome koliko ti je stalo do cure s kojom si i da si svjestan toga da ju vrijeđaš s tim što ju varaš s drugima.Nisi fer prema njoj.Treba znati ukrotiti svoje slabosti AKO ti je stalo da nekoga ne povrijediš...a ako nije kuad koji mili moji (dekoltei,minice,štiklice,tangice......)
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
svaka čast!!!Ali vjerujem da i ona njega jednako vara...jer ako ga ne vara onda je ili mutava ili je neka jadnica koja ovisi o njemu ![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter | Re: varanje cura Ja san ima curu jedno 4 godine (a tako mlad i potentan )I dosta me puta kopkala ta prevara, mislin, padalo mi je napamet da je prevarin i jedno vrime mi je svaka cura bila napetija od nje. ALI!!! Ali onda san jedan put poljubi jednu drugu (dok san bi u vezi narafno), i mada je bi samo poljubac toliko mi je bilo za i osjeca san se tako usrano da je to cudo! Mada joj to nikad nisan reka. Od tada san je stvarno poce cijenit i postivat. Mada me posli odjebala! ![]()
__________________ And all those moments will be lost in time like teardrops in the rain... |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |