Citat:
|
Pravi autor: Freeman varao više puta i bio s više cura u isto vrijeme (trebalo je to uskladit..ajme šta sam sve radio)...šta ću kurva sam i smeće...volim žene i stalno ih gledam.....volim ih jebavat  jako sam slab na dobre ženske..npr ak cura meni priđe i ak mi se sviđa..onda je to gotova stvar..ma ja obožavam žene. Inaće imam 24 god. bio u jednoj vezi 3 god. (prevario je 3 puta na početku, kasnije prestao jer mi bilo mrak...grdo završilo..htjela ona brak, djeco..reko nema šanse..tad sam imao 21) onda sam se nešto više od godinu dana zajebao okolo sa ženama sad opet imam neku curu već 2 god (prevario je na početku par puta)..ali ne znam je to to...mislim cura je zakon i sve, pašemo si...ali onak fizički me druge više privlače...ne želim ju varat više, tak da moram razmislit jer ju fakat volim ili ne itd.. |
Citat:
|
Pravi autor: Freeman Osobno smatram da mi je bivša bila "atraktivnija" od sadašnje..dok se recimo sadašnja bolje sexa  zanimljivo  bje su bile djevice  Sadšnja cura mi je tip recimo: Shakire, Jeniffer Lopez...mislim po građi tijela..znači veča guza , manje cice. E problem je u tome da sam još od prošlog ljeta počeo pizdit čim bi vidio dobar dekolte...odmah slinim..oči mi same biježe...zaželio sam se većih sisa  te stvari mi se s bivšom nisu dešavale...valjda zato kaj je imala mrak cice...ma lud sam znam..moram se nekak skulirat!  |
Citat:
|
Pravi autor: Freeman da je tak..sad bi je odmah spucal....s sadašnjom čak i planiram živjet...ali nisam valjda lud da se sa 21 ženim... |
Citat:
|
Pravi autor: Freeman nije to nikakvo dokazivnja muškosti..ne jebe me to da se kurčim pred ekipom, da se pravim faca itd (to je bilo fora od 15-18)...što manje ljudi to zna to bolje..to sve zbog mene i moje slabosti na žene. |
Citat:
|
Pravi autor: Freeman Ma gle ona vjerovatno je ona prava i ja bi živio s njom...al ja sebi nekak moram izbit sisie iz glave van..fakat mi stalno oći bježe na dekolte-e..možda je to strah da više nikad neću pipat veće cice  |
Citat:
|
Pravi autor: Freeman i još nekaj..ja sad nju ne varam!!! Ajde da vam pojasnim..ovak je sve počelo. Ja sam nju upoznao prek frenda i kroz kojih mjesec dana smo ušli u vezi i bili skupa 1 mj a onda je ona morala otić u Njem. na 4 mj. Ja sam nju prevario par puta dok je ona bila u Njem jer mi tad još nikaj nije ni značila...znači s curom si mjesec dana pa ju ne vidiš 4 mj. Baš me zanima koliko bi vas bilo vjerno???? Tek kad se ona vratila počela je prava veza i od tada ju ne varam! |
Citat:
|
Pravi autor: Freeman A jebo te...pa nije to.......nije meni cilj imat/bit sa 10000 žena...ionak zbog svih situacija se o tome MORA šutit.....daj shvatite ja se ne HVALIM s time.....ja sam jednostavno slab na dobre žene |
Citat:
|
Pravi autor: Freeman Ne mjenjam CURE kao čarape...do sada sam imao samo 4 CURE...drugo je mjenjati cure za zabavu..jednu-dvije noći ili tjedan-dva...  : |
Varam, ne varam, mijenjam, ne mijenjam, volim, ne volim, jebem, ne jebem, sise, guzice.... BULLSHIT BULLSHIT BULLSHIT BULLSHIT!!!!
I priloženog zaključujem da si čvrst karakter i pravo muško.
Svaka čast majstore!