| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi varanje cura u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: orhideja zašto si bio s njom ako ti je bila dosadna? nije mi bila u pocetku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: varanje cura Citat:
ma vidi se da je Freeman jos neizivljeno dite, taj jos ni ne kuzi sta je ljubav...jednog dana mozda hoce ljudi moji ja uvik polazim od one: nemoj radit drugima ono sto ne zelis da oni tebi rade ako volis tu osobu, ne triba ti nista sastrane, a ako je vec postalo monotono, nema ljubavi ili sta vec..........onda budi faca, reci dragi/draga moja, stvari su takve i takve, ja vise ne mogu i otidji uzdignute glave, a ne da te savjest pece svaki put kad ga/je pogledas | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
ima i tu nešto... | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,473
Ali pozitivno je onda to što će za koju godinu sigurno omlohaviti ta "zajebancija" pa ćete postati najmonotoniji ljudi na svijetu ![]() | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: varanje cura cure treba kARAT, a ne vARAT
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, varanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:29.

ma puko sammmmmm

Ali pozitivno je onda to što će za koju godinu sigurno omlohaviti ta "zajebancija" pa ćete postati najmonotoniji ljudi na svijetu