| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Vezanje kravate u Društvo forumu; evo jedna korisna stvar za one koje zaborave kako se veže kravata naime, to se i meni ponekad deš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vezanje kravate |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Vezanje kravate Vrlo korisno Srećom nosim ju toliko rijetko da do idući puta obavezno zaboravim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Vezanje kravate Citat:
Imam i ja jedan ovakav naputak u boji, al na drugom mi je hardu, pa mi se ne da spajati sad.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Vezanje kravate Svi koji u petak dolaze ovo će im trebat ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Vezanje kravate Hahaha... Ja kravatu vežem na ovaj treći način...the four in hand knot ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Vezanje kravate
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vezanje kravate Ja isto. Meni je to postala već prilična rutina. Nego šta vi mislite koliko mora biti duga? Neki kažu da treba biti to kopče od remena, a neki da treba biti do pupka. Ja je uvijek imam do kopče od remena, do pupka mi se čini nekako kratkom, kao kod klauna. (još ako imaš malu pancu pa ti onako malo iskoči... )
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: Vezanje kravate Ja sam čuo, a i ja je tako vežem, da treba biti do kopče od remena ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: kravate, vezanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:47.

)