| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vole li cure šminkere ?? u Društvo forumu; ...nemislim pritom na metrosexualce nego na ono baš muškarce koji drže do sebe do određene mjere a ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,560
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vole li cure šminkere ?? ...nemislim pritom na metrosexualce nego na ono baš muškarce koji drže do sebe do određene mjere a ne priko te mjere.. moj dojam je da cure takve tipove lagano "blate" a manje-više sve padaju na njih.. vaši dojmovi,utisci? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ono što sam ja primjetio, da skoro sve žene takve picane primjete, komentiraju, sve pet...ali kad ih pitaš o takvim dečkima da li im se sviđaju kao muškarci i da li bi takvoga dečka željele....onda čuješ da NE, da je samo lijepo za vidjeti i da je pederasto....što i potvrđuje s obzirom kad vidiš s kakvim dečkima furaju i s kakvim se udaju.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Citat:
ono sve najgore o takvima a za takvima se okreću ![]() reka bi naš legendarni ćiro,to je tako kontradiktorno ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: sjeverozapadna Hrvatska Godina: 17
Poruka: 499
![]() | Re: vole li cure šminkere ?? pa ovako...priznam da se(kako vi kažete)okrenem za njima...šminkići-ok,ali ne pretjerano(npr.izgled C.Ronalda-prestrašno)...nekako su mi draži sportski tipovi...i sama sam šminkerica,pa bi mi to nekak bilo preušminkano...ili ono kad bi s tipom razmjenjivala puder i slične stvari....to nikako.....ili kad tip posuđuje torbu(zlatnu)od cure...hello onak...treba imati granice....
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju,neka me i psuju i krv moju mogu piti,ali za Dinamo ja ću uvijek biti... ![]() ![]() ...svatko ima svoje razloge i kad razlozi ne postoje... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 446
![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? ...nije li tako nekako i sa curama? sve ovisi gdje je ta granica...rcm-kod mene je pređena već ako depilira pazušne dlake ![]()
__________________ ...čuvaj me mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije, i veličine koja se ne klanja pred djecom... |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Citat:
neznam postoji li definicija šminkera ali sumnjam da je neko šminker s neopranim zubima pa sad ![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio carllito : 26-04-08 u 22:49. | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.