Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi vole li cure šminkere ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: olja pa dobro, onda nitko. bitće nesporazum. nego, reci ti meni, jesil ti šminker? (ovo se odnosi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-08, 20:43   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: vole li cure šminkere ??

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
pa dobro, onda nitko. bitće nesporazum. nego, reci ti meni, jesil ti šminker?

(ovo se odnosi na carllitov post)

ne,ustvari ja sam ti toliko ružan da nema te šminke koja bi me popravila
btw,čemu to pitanje?
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 20:47   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 434
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

iz istog razloga iz kojeg i pitanje : "vole li cure šminkere?"
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 20:55   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 172
mirko_zg se izdvaja iz mase

ma šminkerice vole šminkere. ne-šminkerice ih nevole. i tako. ziher će mi neka sponzica pogledat nekog tam klošara raščupane kose ili neke čudne obleke....
mirko_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 21:06   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 837
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Postoji li uopće kategorija poznata kao "normalan"?

Dakle, kakav je to "normalan"?

Nosi uredno, oprano i spopeglano, uglavnom neke sportivo stvari. Majica bez kragne, na nogama tenke, NE TRENIRČINA nego hlaće - traperice ili od kepera, svejedno.

Po ljeti u kratkima sa ili bez džepova sastrane, nerjetko natikače ili sportivo sandale (tipa Timberland) BEZ ČARAPA.
Gore majica, nekakva obična sa kragnom ili neka fora bez kragne (T-shirt), bez modnih eskapada u maniri Mikija Rapaića i večine neukusno odjevenih nogometaša (dakle bez majice sa Batmanom od šljokica i sličnih neukusnih sranja).

Skoro nikad nije u odijelu i/ili sakou, gel stavlja samo kada je neka posebna prigoda. Brijanje opcionalno i po par tjedana, ali higijena na nivou (opran, ne dismr po juzno ili lojčini, ne bazdi mu iz čuba, nema krmelje u očima).

Špicpapak/cipele sa šnalom izazivaju podsmijeh, kao i hlaće sa prugicama.

Ne diže kragnu na košulji i/ili majici sa kragnom a la Cantona i to smatra seljačijom.

Jel bi to bilo to?
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 21:16   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
i kojih je "strah" da im se frizura ne pokvari ako se sexaju.
eeee, ako se frizura ne pokvari, onda to nije to!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 21:51   #26 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vidolinho Pogledaj Poruke
Postoji li uopće kategorija poznata kao "normalan"?

Dakle, kakav je to "normalan"?

Nosi uredno, oprano i spopeglano, uglavnom neke sportivo stvari. Majica bez kragne, na nogama tenke, NE TRENIRČINA nego hlaće - traperice ili od kepera, svejedno.

Po ljeti u kratkima sa ili bez džepova sastrane, nerjetko natikače ili sportivo sandale (tipa Timberland) BEZ ČARAPA.
Gore majica, nekakva obična sa kragnom ili neka fora bez kragne (T-shirt), bez modnih eskapada u maniri Mikija Rapaića i večine neukusno odjevenih nogometaša (dakle bez majice sa Batmanom od šljokica i sličnih neukusnih sranja).

Skoro nikad nije u odijelu i/ili sakou, gel stavlja samo kada je neka posebna prigoda. Brijanje opcionalno i po par tjedana, ali higijena na nivou (opran, ne dismr po juzno ili lojčini, ne bazdi mu iz čuba, nema krmelje u očima).

Špicpapak/cipele sa šnalom izazivaju podsmijeh, kao i hlaće sa prugicama.

Ne diže kragnu na košulji i/ili majici sa kragnom a la Cantona i to smatra seljačijom.

Jel bi to bilo to?
je
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 21:59   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 837
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Ajd dobro.
Vidolinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-08, 22:55   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Pa šta znam...okej mi je da vidim takvog dečka,mada nekad zna i da bude smešno,zavisi kako ko to zna da "nosi" .Lično volim muškarce koji vode računa o sebi , prvenstvaeno o higijeni,ali opet kremice,pomadice i te stvari malo mi je bzvz za dečka da se non-stop nešto licka,maže...Ne znam.Neko to voli mada meni je to ono skroz bez veze.Šta bih trebala sa dečkom da se menjam kremicama , pincetom za obrve ili tako nešto? hm...to mi nekako ne ide!
Star 30-04-08, 15:21   #29 (permalink)
Akademik Foruma

ja sam i dalje uvjerenja da cure vole šminkere i to potajno..
zašto potajno..nemam pojma to pitajte njih jer koliko sam puta čuo meni nije ništa posebno a za takvim se okreću i potajno pate..
ako se ja za nečim okrećem onda se okrećem iz dva razloga,prvi je: jeee dobra
drugi je: jebote ova ima noge ka maradona a obukla minicu
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 17:52   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

E naravno da ti devojka neće reći "E ovaj je strava tip al bi se sa njim poje'ala"...Tako i vi muškarci reagujete.E sad neko ih voli neko ne...zavisi od ukusa!
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111