| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vole li cure šminkere ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: olja pa dobro, onda nitko. bitće nesporazum. nego, reci ti meni, jesil ti šminker? (ovo se odnosi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: vole li cure šminkere ?? Postoji li uopće kategorija poznata kao "normalan"? Dakle, kakav je to "normalan"? Nosi uredno, oprano i spopeglano, uglavnom neke sportivo stvari. Majica bez kragne, na nogama tenke, NE TRENIRČINA nego hlaće - traperice ili od kepera, svejedno. Po ljeti u kratkima sa ili bez džepova sastrane, nerjetko natikače ili sportivo sandale (tipa Timberland) BEZ ČARAPA. Gore majica, nekakva obična sa kragnom ili neka fora bez kragne (T-shirt), bez modnih eskapada u maniri Mikija Rapaića i večine neukusno odjevenih nogometaša (dakle bez majice sa Batmanom od šljokica i sličnih neukusnih sranja). Skoro nikad nije u odijelu i/ili sakou, gel stavlja samo kada je neka posebna prigoda. Brijanje opcionalno i po par tjedana, ali higijena na nivou (opran, ne dismr po juzno ili lojčini, ne bazdi mu iz čuba, nema krmelje u očima). Špicpapak/cipele sa šnalom izazivaju podsmijeh, kao i hlaće sa prugicama. Ne diže kragnu na košulji i/ili majici sa kragnom a la Cantona i to smatra seljačijom. Jel bi to bilo to? |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Pa šta znam...okej mi je da vidim takvog dečka,mada nekad zna i da bude smešno,zavisi kako ko to zna da "nosi" .Lično volim muškarce koji vode računa o sebi , prvenstvaeno o higijeni,ali opet kremice,pomadice i te stvari malo mi je bzvz za dečka da se non-stop nešto licka,maže...Ne znam.Neko to voli mada meni je to ono skroz bez veze.Šta bih trebala sa dečkom da se menjam kremicama , pincetom za obrve ili tako nešto? hm...to mi nekako ne ide!
__________________ ♥ |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? ja sam i dalje uvjerenja da cure vole šminkere i to potajno.. zašto potajno..nemam pojma to pitajte njih jer koliko sam puta čuo meni nije ništa posebno a za takvim se okreću i potajno pate.. ![]() ako se ja za nečim okrećem onda se okrećem iz dva razloga,prvi je: jeee dobra ![]() drugi je: jebote ova ima noge ka maradona a obukla minicu ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? E naravno da ti devojka neće reći "E ovaj je strava tip al bi se sa njim poje'ala"...Tako i vi muškarci reagujete.E sad neko ih voli neko ne...zavisi od ukusa!
__________________ ♥ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.