| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vole li cure šminkere ?? u Društvo forumu; Pa da bas potajno patimo za sminkerima, hm, ne bih rekla! Sto se mene tice definitivno NE! Kad je rec ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Pa da bas potajno patimo za sminkerima, hm, ne bih rekla! Sto se mene tice definitivno NE! Kad je rec o nekim potajnim sexualnim zeljama, mozda bi se vecina zena slozile da bi to bili muskarci-sirovine, kao oni sto ih u shumi nadjes, hihihi,....samo za sex, naravno...Koliko god nekoj zeni bilo dobro sa svojim ulickanim, obrazovanim, 'svaka dlaka na svom mestu' tipu,...u jednom trenutku svoga zivota (a mozda je u pitanju vishe trenutaka, ne bih da preteram, neke ce se mozda pobuniti), pozelece da je opali sirovi, nerafinirani muzjak!!! Bas kao sto rece ona sto se sexala sa R. Crow-om u "American Gangster-u": "Fuck me like a cop, not like a lawyer!" Tako da ta teorija o nasoj potajnoj opsednutosti sminkerima polako pada u vodu...koliko se meni cini!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: vole li cure šminkere ?? hmm.. ko kaze da metalci, pankeri, klosari ne drze do sebe? sminkeri se samo vole pokazivat u markama, ali to nema veze s higijenom.. ne padam bas na sminkere ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vole li cure šminkere ?? Ne znam za cure, ali ja ne volim da se dečko previše uređuje, pomno bira što će obući, nosi 1 000 boja na sebi, naušnica u uhu a la Beckham... Ja se odijevam jednostavno, ne pridajem previše pažnje uređivanju (u smislu da se ne ustajem 10 minuta prije kako bih se šminkala) pa me privlače i jednostavni dečki po tom pitanju. Normalno, da se dečko otušira, obrije, obuče čistu odjeću i opere zube prije susreta samnom smatram pod obaveznim. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? ma ja znam iz vlastitog iskustva da cure obožavaju "lagane" šminkere,znači pričam o nečem umjerenom a ne extremnom tipa metro sexualaca ![]() zašto sve lažete ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Ne volim šminkere niti površne dečke. Higijena i briga o svom tijelu u smislu time da se bavi sportom je nešto drugo, a kad bi mi počeo pričati o markama odjeće i sličnom... pobjegla bi glavom bez obzira.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: vole li cure šminkere ?? 1. opcenito za usminkanom zenskom muski ce se prije okrenut nego za nekom "alternativkom" iako nije nuzno zgodnija i lipsa... jednostavno 2. "klasari/alternativci itd..." vs sminkeri hmm... glupa rasprava ja san bija dio tih "klosara" sad se oblacim najobicnijem, al nije to neka razlika... mislim je barijera jer ste drukciji pa ce naravno sminkerice preferirat sminkere jer imaju vise istih interesa, al opet najvaznije je imat dovoljno samopouzdanja i bit normalan pa ces se svidit vecini zena sve u svemu te grupacije nazalost kod vecine ljudi rade bezvezne razlike i nepotrebna ogradjivanja, uvrede i slicno. 3. opet postoje iznimke i slicne stvari i sponzoruse itd tako da je ovo malo prepovrsno definirana tema za raspravu ovih razmjera xD
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #38 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: vole li cure šminkere ?? ja volim šminkere ako se u to ubraja -uska majica,rifle,košuljice,gel na kosi... ali nikako ne volim cipele...to mi se ne sviđa...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #39 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? pa cijela mudrost u vezi sa "šminkerima" i onima koji to nisu je upravo u definiciji "šminkera" Nekome je "šminker" onaj tko obuče košulju. Nekome drugome nije "šminker" onaj tko je svaki da u štofane hlače i lak-postole... Nema pravila.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:18.