| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vole li cure šminkere ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: trance_girl7 Al mi je lipše vidit dečka u nekoj košuljici i normalnim gacama nego nekog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? kombinezon... ono uglavnom plavo s tregerima sto nose radnici
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: vole li cure šminkere ?? tuta-široka odjeća,,ili široke gaće. btw meni je predobro i kad lik ima onu pamučnu trenerku,to mi tak lijepo izgleda...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #58 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Ja nisam rekla da ne volim šminkere. Ovisno kaj taj pojam podrazumijeva. Normalno da mi je draže vidjeti dečka koji ima ukusa, nego nekoga tko je proletio kroz ormar. Evo, citiram se: Citat:
Citat:
Muškarci u uniformama ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:47.