| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vole li cure šminkere ?? u Društvo forumu; mislin da je vecini normalnih cura to manje vazan faktor!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? mislin da je vecini normalnih cura to manje vazan faktor!
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? ipak smatram da zategnuta kosulja i skupi parfem nisu presudan faktor... toliko puno cura vise voli malo sire maice, doduse sve skoro vole dobar farfem.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #64 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Citat:
![]() Citat:
Tipa "nu me što sve imam" Bljakica ![]()
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | ||
| | |
| | #66 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Iskreno ja volim da je dečko lijepo obučen. Gledam na to i da... pali me Lacoste i Rolex- čemu da lažem kada je tako?! Baš sam danas jednog vidila... svijetloplava lacoste košulja kratkih rukava, jack&jones traperice malo šire i adidaske. Sjedio je stol pored i nisam mogla skinuti pogled s njegove obleke, a ni s njega brate mili ![]() |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Citat:
![]() jebote da mi nije brat blizanac uzeo traperice ![]() Zadnji Uredio carllito : 08-05-08 u 15:54. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Znači, voliš šminkere... ..ili možda ipak ne voliš? A još ti je i dečko ![]() Kad bolje razmisliš, možda ih ipak voliš (ali ne svog dečka) Jadan.. i on, i ti. Jao tebe još jedamput ![]() |
| | |
| | #69 (permalink) | ||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Citat:
Citat:
![]() I takav tip dečka nevolim. Stav "Gle ja imam para" i moj stav "BMK kaj ti imaš" nekako ne idu skupa.
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... | ||
| | |
| | #70 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Ma vidim sve neke fine, kao "nije meni bitan izgled niti marka" a tamo snime ga od glave do pete prije nego što im se približi. Ne znam za tebe, ali ovaj je bio zgodan ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.

pusa