| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vole li cure šminkere ?? u Društvo forumu; osobno pokusavam izbjegavat to da san setajuca reklama neke modne tvrtke...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? osobno pokusavam izbjegavat to da san setajuca reklama neke modne tvrtke...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #73 (permalink) | |||
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Ne govorim da gledaš marke (!!!), ali da je dobro obučen to znam da ti godi. ![]() | |||
| | |
| | #75 (permalink) | ||||
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vole li cure šminkere ?? Citat:
Ajme majko mila ![]() Adidaske su vrijedne svake lipe i one su Još one niske, bilo kožne ili brušene ![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | ||||
| | |
| | #76 (permalink) | |||
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() Citat:
Rekoh. ![]() Citat:
Rezume: Ako ima ukusa svejedno je nosi li Lacoste ili ŽNJ marku Ako nema ukusa ne pomaže mu ni Armani himself. | |||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:40.

pusa

Još one niske, bilo kožne ili brušene