| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi volite li kad vam cura prva priđe? u Društvo forumu; Uvijek! Barem se poštediš glupih uleta glupim curama!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: volite li kad vam cura prva priđe? ko to nebi volo.... a i onda si u poziciji u kakvoj su uobičajeno cure... netrebaš se 'trudit' a mož i odpilit! happend to me.. once or twice... me like ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: volite li kad vam cura prva priđe? Zašto ne? Ok, uvijek se vrijedi potruditi i imati muda prvi prići... No moram priznati da izbjegavam klasićne ulete, više volim u ugodnoj atmosferi prići čisto onako - prijateljski, bez nekih skrivenih namjera.no ako cura odluči prva, to ti je već automatski kompliment. zašto to nebi gledao s pozitivne strane? ![]() rijetko se događalo, ali to se pamti! ![]() Zadnji Uredio Markan : 16-01-08 u 19:50. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? da da da sladak sam onda ko mali decec kad dobije cokojadu...samo da je tak neki klinac nebi dobil niti jednog slatkisha....
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, kad, pridje, prva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.