| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi volite li kad vam cura prva priđe? u Društvo forumu; aha, zacudo i ja sam njemu bila slatka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? ima ima. ko da ste vi bogom dane. Mislim jeste da se razumijemo, ali nismo ni mu muzjaci bas toliko talibani da nam nitko nece prići ![]() I pogle u kojem forumu je postana tema ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 591
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? ...nemogu ja prva prić, to mi je grč...radije malo izvidim situaciju, uhvatim koji pogled, i čekam ...jako dobra metoda, cure, virujte mi...a šta mislite o uletima priko SMS-a? meni to nije baš nešto
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | haha, dobra. ma ovisi kako ga pogledaš...nemoj sad prazno buljit, neka se zamisli malo...budi zavodljiva evo, nek ti primjer bude moj avatar , šta kažete dečki?
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. Zadnji Uredio fat_boy_slim : 03-01-08 u 12:53. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? Ja bi se usro ko zuti i dao petama vjetra iskreno. Naime, više bi mislio da me hoće krknuti i pretvoriti u Poli salamu nego da je zavodljiva prema meni ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? hahahahha, ma dobro, zekam se... pa pomaže i ako se samo malo nasmješiš dečku...(valjda) ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? Al probajte prvi ulet nabaciti. Necemo vas pojesti. Ak mozemo mi - mozete i vi. a i sami kažete da smo sporogoreći pa dok skuzimo da bi vi nas malo "probale" prođe vecer jer u medjuvremenu smo pogrešno skuzili govor tijela neke druge maličke. I onda mi suhe kifle, a vi prazne mace i svi nesretni i nezadovoljni ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, kad, pridje, prva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.