| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi volite li kad vam cura prva priđe? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Ja bi se usro ko zuti i dao petama vjetra iskreno. Naime, više bi mislio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? Neisplati se čekat. Rizik te vrste ne ubija, a na kraju samo možeš profitirati. Sad ću ja njega čekati da on mene se usudi pogledati ili pozvati na kavu, da mislim da on vidi kaj mu hoću poručiti smiješkom, ok neki to recimo "vide", ali većina ne.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? Citat:
Citat:
![]() tak treba! uzet stvari u svoje ruke! tko čeka ne dočeka!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | ||
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,134
![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? Citat:
![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Demonstrating My Style | Re: volite li kad vam cura prva priđe? ja mislim da je to normalno...samo što današnje cure to slabo prakticiraju....ako ti se neko sviđa valjda je normalno da pokušaš stupit u kontakt s tom osobom..
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? Ja nisam još ni jednom prva prišla. Ne zato što nemam hrabrosti (iako jesam sramežljiva) nego zato jer nisam morala a i nije mi se još dosad nitko toliko svidio...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kad vam cura prva priđe? Pa je.. ali oni su mene preduhitrili ![]() Kužiš? A i nema veze što sam sramežljiva, da mi se netko jako svidi a da on ne poduzima ništa ja bih sama poduzela i prva prišla..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 03-01-08 u 16:26. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, kad, pridje, prva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

, nisam bila nesto originalna...rekla sam ono sto mi doslo da kazem :"Joj kak si ti meni sladak!"

AC MILAN : 2003-2008