Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi volite li kad vam cura prva priđe? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Ja bi se usro ko zuti i dao petama vjetra iskreno. Naime, više bi mislio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-01-08, 12:31   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: volite li kad vam cura prva priđe?

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja bi se usro ko zuti i dao petama vjetra iskreno. Naime, više bi mislio da me hoće krknuti i pretvoriti u Poli salamu nego da je zavodljiva prema meni
AAaaaa hahahahahaa

khm khhmm. (da se malo smirim) Da. pomaže, pomaže.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 12:44   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 21
Poruka: 3,981
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja bi se usro ko zuti i dao petama vjetra iskreno. Naime, više bi mislio da me hoće krknuti i pretvoriti u Poli salamu nego da je zavodljiva prema meni
Ti nisi normalan.
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 13:37   #53 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Neisplati se čekat. Rizik te vrste ne ubija, a na kraju samo možeš profitirati.

Sad ću ja njega čekati da on mene se usudi pogledati ili pozvati na kavu, da mislim da on vidi kaj mu hoću poručiti smiješkom, ok neki to recimo "vide", ali većina ne.
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 13:51   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ima, ima

uletjela ja, dobro...malo pod utjecajem alkohola ali nista strasno , nisam bila nesto originalna...rekla sam ono sto mi doslo da kazem :"Joj kak si ti meni sladak!"
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Neisplati se čekat. Rizik te vrste ne ubija, a na kraju samo možeš profitirati.

Sad ću ja njega čekati da on mene se usudi pogledati ili pozvati na kavu, da mislim da on vidi kaj mu hoću poručiti smiješkom, ok neki to recimo "vide", ali većina ne.

tak treba! uzet stvari u svoje ruke! tko čeka ne dočeka!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 14:01   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,134
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
volite li kad vam cura prva priđe?
Obožavam

Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 16:15   #56 (permalink)
Demonstrating My Style

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 6,706
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

ja mislim da je to normalno...samo što današnje cure to slabo prakticiraju....ako ti se neko sviđa valjda je normalno da pokušaš stupit u kontakt s tom osobom..
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 16:18   #57 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja nisam još ni jednom prva prišla. Ne zato što nemam hrabrosti (iako jesam sramežljiva) nego zato jer nisam morala a i nije mi se još dosad nitko toliko svidio...
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 16:21   #58 (permalink)
Demonstrating My Style

DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat

eto priznaješ da jesi srazemzljiva...a ne moze biti da ti se u 25 godina zivota niko nije toliko svidio...
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 16:23   #59 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa je.. ali oni su mene preduhitrili

Kužiš?

A i nema veze što sam sramežljiva, da mi se netko jako svidi a da on ne poduzima ništa ja bih sama poduzela i prva prišla..

Zadnji Uredio Wamp : 03-01-08 u 16:26.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 16:24   #60 (permalink)
Demonstrating My Style

aaaa....onda imaš pogled koji otkriva dosta toga o tebi
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, kad, pridje, prva

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111