Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi volite li kad vam cura prva priđe? u Društvo forumu; pa ja ne volim...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 08:20   #71 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,555
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: volite li kad vam cura prva priđe?

pa ja ne volim
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 08:23   #72 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,507
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
pa ja ne volim
pobjedila si al u krivom kutku
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:55   #73 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Godina: 19
Poruka: 710
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

mislim da i nije najbolja ideja uletit dečku kad si pijana...to mi nije lipo za vidit
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:58   #74 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: jolie_18 Pogledaj Poruke
mislim da i nije najbolja ideja uletit dečku kad si pijana...to mi nije lipo za vidit
ma ja mislim da to ni pijana ne bi mogla... al eto...
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:28   #75 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Zanimljivo, većina cura ne bi mogla, neke samo u alkos stanju, neke bi možda probale, bojite se odbijanja... - drugim riječima vi bi se je... al da vam ne uđe.
Malo razmislite drugi put kad nekom dečku kažete ah ili ga pogledate na odjeb način, jer i mi se bojimo odbijanja.
Ne pokušavam sad tu branit nas dečke, al nije ni nama jednostavno, ulećemo u nadi da će cura koja nam se sviđa skužit da smo normalni, da vas želimo upoznat, malo se zezat, a dalje što bude. Nekad uspijemo, nekad ne.
Na svaki ulet gledam kao priču za sebe, nova cura novi ulet, pažljivo smišljam nešto kratko, jednostavno a da nije bez veze i već viđeno, za sve dobro treba se malo bolje pripremit. Imam samo jedno pravilo uvijek uletavam samo jednoj curi, ako me odbije ne pokušavam dalje. Srećom pažljivo biram trenutak i riječi pa nemam puno odjeba, a znalo mi se dogodit da cura koja me odjebala dođe poslije do mene (rijetko al dogodilo se)
Zato pamet u glavu, a dolje što uleti
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:31   #76 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,535
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Zanimljivo, većina cura ne bi mogla, neke samo u alkos stanju, neke bi možda probale, bojite se odbijanja... - drugim riječima vi bi se je... al da vam ne uđe.
Malo razmislite drugi put kad nekom dečku kažete ah ili ga pogledate na odjeb način, jer i mi se bojimo odbijanja.Ne pokušavam sad tu branit nas dečke, al nije ni nama jednostavno, ulećemo u nadi da će cura koja nam se sviđa skužit da smo normalni, da vas želimo upoznat, malo se zezat, a dalje što bude. Nekad uspijemo, nekad ne.
Na svaki ulet gledam kao priču za sebe, nova cura novi ulet, pažljivo smišljam nešto kratko, jednostavno a da nije bez veze i već viđeno, za sve dobro treba se malo bolje pripremit. Imam samo jedno pravilo uvijek uletavam samo jednoj curi, ako me odbije ne pokušavam dalje. Srećom pažljivo biram trenutak i riječi pa nemam puno odjeba, a znalo mi se dogodit da cura koja me odjebala dođe poslije do mene (rijetko al dogodilo se)
Zato pamet u glavu, a dolje što uleti

hehehe govori u svoje ime...cega se imam bojat? da me neka cura odbije...pa nije jedina...ima vise žena nego muškarac na svijetu...dok je tako ne brinem se...
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:33   #77 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

hehe.....e a ovo moram prokomentirat.......najodbojnije za vidjet je kad nekog dečka otpiliš i on nakon toga... ni više ni manje,dođe do prve najbliže cure i nju počne zašprehavat...
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:34   #78 (permalink)
One Minute Silence

DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

e to nisam nikad uradio..slazem se s tobom...
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:38   #79 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
hehe.....e a ovo moram prokomentirat.......najodbojnije za vidjet je kad nekog dečka otpiliš i on nakon toga... ni više ni manje,dođe do prve najbliže cure i nju počne zašprehavat...
Zato i imam pravilo, da nikad ne zašprehavam dalje nakon odjeba, zašprehavam one koje mi se sviđaju a rijetko se dogodi da ih je više na jednom mjestu

DinoB - Ne bojim se odjeba, jer da razmišljam o njemu ne bi uletavao curama, nego govorim općenito da nitko ne voli bit odbijen, al da ni to nije tragedija.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:39   #80 (permalink)
One Minute Silence

i sta si me tu sjebo??? cemu ovaj smajlić ""
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, kad, pridje, prva

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114