| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Vožnja pod utjecajem alkohola... u Društvo forumu; Evo ovako, sinoć san ima susret sa našon prometnom policijon i naravno, dobija san svirak i mora puhat... Napuva ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 308
![]() | Vožnja pod utjecajem alkohola... Evo ovako, sinoć san ima susret sa našon prometnom policijon i naravno, dobija san svirak i mora puhat... Napuva san 0.7 i dobija kaznu od 500 kuna ka mladi vozač koji vozi iza 11, i prekršajnu prijavu za vožnju ppod utjecajem. Naravno, vozačka mi je oduzeta i moran po nju za 8 dana na prekršajni sud. Preksšajni sudac će onda valjda odredit kaznu i na koliko vrimena ostajen bez vozačke... Jel iko bija u sličnoj situaciji? jel se da ta kazna umanjit ikako? ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vožnja pod utjecajem alkohola... pogledaj tu Besplatni pravni savjeti
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vožnja pod utjecajem alkohola... Kako god prođeš, super si prošao, jer da sam ja sudac, ti bi prošao loše ... jako loše... ali ja nisam sudac, pa ne brini.
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 308
![]() | Re: Vožnja pod utjecajem alkohola... Al si ti neki puritanac?!?!? Alkohola ni za ranu dezinficirat??? Nisan bija pijan, popija san par pivi tako da komentar 'Šta radiš pijan na cesti?' ne priznajen 2%
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vožnja pod utjecajem alkohola... Dakle... Napuhao si 0,7. Uzeli su ti vozačku, dobio si kaznu 500 kn, i prekršajnu prijavu za vožnju pod utjecajem alkohola. Nisi bio pijan? Nego šta? Samo si vozio pod utjecajem alkohola? Pijan ili pod utjecajem alkohola..Nazovi to kako hoćeš. I dalje kažem da si dobro prošao i da nemaš šta pijan tražit na cesti. Ti ne priznaješ to što ja kažem? HA HA. Reci to sucu na prekršajnom sudu ![]() I da.. mene ne mogu zaustavit pijanog, i alkoholom se ne ispiru rane.
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08 Godina: 19
Poruka: 722
![]() | Re: Vožnja pod utjecajem alkohola... Dar1 potpisujem. Nemaš što radit na cesti pod utjecajem alkohola i točka! Nek ti ovo bude opomena za drugi put,možda nečeš proč ovako dobro a u najmanju ruku je.. ovih 500kn što ćeš nedo bog da nekog ubiješ???Pogledaj ako možeš članak u auto klubu br556 tko sije strah i smrt na cestama. Nemoj slučajno dospit na neki ovakav popis. No hard feelings samo sam reko svoje mišljenje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: budala, pijan, vozi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

jesi sviral a??