Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Vožnja pod utjecajem alkohola... u Društvo forumu; Evo ovako, sinoć san ima susret sa našon prometnom policijon i naravno, dobija san svirak i mora puhat... Napuva ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-08, 09:18   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 308
daai se izdvaja iz mase
Vožnja pod utjecajem alkohola...

Evo ovako, sinoć san ima susret sa našon prometnom policijon i naravno, dobija san svirak i mora puhat... Napuva san 0.7 i dobija kaznu od 500 kuna ka mladi vozač koji vozi iza 11, i prekršajnu prijavu za vožnju ppod utjecajem. Naravno, vozačka mi je oduzeta i moran po nju za 8 dana na prekršajni sud. Preksšajni sudac će onda valjda odredit kaznu i na koliko vrimena ostajen bez vozačke...
Jel iko bija u sličnoj situaciji? jel se da ta kazna umanjit ikako?
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 16:56   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-09-06
Godina: 26
Poruka: 26
zzzzzzzz se izdvaja iz mase
Re: Vožnja pod utjecajem alkohola...

nemoj doći na sud. više puta.
zzzzzzzz je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 15:59   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

pogledaj tu Besplatni pravni savjeti
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 17:19   #4 (permalink)
Regularni forumas

daai se izdvaja iz mase

tnx
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 18:09   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: daai Pogledaj Poruke
jel se da ta kazna umanjit ikako?
Kako god prođeš, super si prošao, jer da sam ja sudac, ti bi prošao loše ... jako loše... ali ja nisam sudac, pa ne brini.
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 18:14   #6 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

svirak jesi sviral a??
tak i ja.. na sam rodjendan.. umjesto da pushem u svijechice ja u drager...
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-03-08, 18:30   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Svirali ti tako na svaki rođendan svirači u plavom

Šta imaš pijan radit na cesti
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 20:42   #8 (permalink)
Regularni forumas

daai se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Kako god prođeš, super si prošao, jer da sam ja sudac, ti bi prošao loše ... jako loše... ali ja nisam sudac, pa ne brini.
Al si ti neki puritanac?!?!? Alkohola ni za ranu dezinficirat??? Nisan bija pijan, popija san par pivi tako da komentar 'Šta radiš pijan na cesti?' ne priznajen 2%
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 21:43   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dakle...
Napuhao si 0,7. Uzeli su ti vozačku, dobio si kaznu 500 kn, i prekršajnu prijavu za vožnju pod utjecajem alkohola.

Nisi bio pijan? Nego šta? Samo si vozio pod utjecajem alkohola?

Pijan ili pod utjecajem alkohola..Nazovi to kako hoćeš.
I dalje kažem da si dobro prošao i da nemaš šta pijan tražit na cesti. Ti ne priznaješ to što ja kažem? HA HA. Reci to sucu na prekršajnom sudu

I da.. mene ne mogu zaustavit pijanog, i alkoholom se ne ispiru rane.
Odgovori sa citatom
Star 09-03-08, 23:17   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 722
ris mb se izdvaja iz mase

Dar1 potpisujem.
Nemaš što radit na cesti pod utjecajem alkohola i točka! Nek ti ovo bude opomena za drugi put,možda nečeš proč ovako dobro a u najmanju ruku je.. ovih 500kn što ćeš nedo bog da nekog ubiješ???Pogledaj ako možeš članak u auto klubu br556 tko sije strah i smrt na cestama. Nemoj slučajno dospit na neki ovakav popis.
No hard feelings samo sam reko svoje mišljenje.
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: budala, pijan, vozi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103