| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vulgarne cure u Društvo forumu; imam pitanje za dečke (a može i za cure): kako bi vi definirali vulgarnost, vulgarnu curu naprimjer? privlači li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 417
![]() ![]() | vulgarne cure imam pitanje za dečke (a može i za cure): kako bi vi definirali vulgarnost, vulgarnu curu naprimjer? privlači li vas to (npr. preduboki dekolte, prekratka minica)? meni je to pregadljivo... i jadno, a čim pomislim na to, na pamet mi pada ona Slađa ![]() ![]() prestraaaašno
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vulgarne cure A ono, neugodno mi gledat makar oči same bježe čisto zato što mi ju je zao što na takav način privlači pažnju. I definitivno ne bi htio biti njen mužjak. Nekako da 90% frajera i 15% zenki brije kako bi joj mačkicu liznulo kad god ju vidi mi se bas ne svidja. Al da se tako malička obuče samo za moje oči - ajooooooj ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: vulgarne cure Citat:
JA NOSIM MINICU,ALI MI NE ISPADA NI PIČKA NI GUZICA.... I PAZIM KAKO SJEDIM.... I KAKO PLEŠEM... I TO UOPČE NIJE VULGARNO...DEKOLTE NE NOSIM...VOLIM SE OBUĆ IZAZOVNO ALI NE DA MI ISPADA NEŠ VAN..MORA SVE BIT NA SVOM MJESTU.... ZA MENE TO NI MALO NIJE VULGARNO...NEĆU NA CAJKE IZAĆ U SKAFANDERU I KUHAT SE... TAKO SE OBLAČI U DANAŠNJE VRIJEME,I TO NIJE VULGARNOST... I SIGURNO NE BRIJEM S NEKIM VANI... i tako se obučem jel se meni to sviđa,a ne da bi mi neko "lizo mačkicu" jadne su mi take butre koje skaču na svaki kurac.... fuj!!!!!! i nisu sto posto drolje koje se tak obuku.... brate imaš drolji kolko oš koje se zakopčaju do grla.... ODJEĆA NE ČINI ČOVJEKA!!!!! BITAN JE KARAKTER.....I DOSTOJASNTVO Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 03-01-08 u 17:48. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: vulgarne cure meni je to dobro... ![]() zašto ne, ja volim gledat ogoljene osobe drugog spola. Ali sumnjam da bi s jednom takvom mogao završit u nekakvoj vezi... mislim da nisu moj "tip" žena, al' ko zna, nikad ničemu ne reci nikad... na kraju krajeva, to mi je OK...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: vulgarne cure Citat:
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Celebrity | Re: vulgarne cure Citat:
kao drugo,sta se odmah osjecas prozvanom! ja sam sigurna da je ona mislila na kombinaciju minice i dekoltea: jer to je neukusno,pogotovo ako cura ima vece grudi! ali opet po meni vulgarnost proizlazi više iz ponašanja,nego iz odjevanja! kad je u pitanju odjevanje postoje samo dvije stvari: ukus i neukus!
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vulgarnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:53.

i jadno, a čim pomislim na to, na pamet mi pada ona Slađa