Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi vulgarne cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 PREKRATKA MINICA? DEKOLTE??? ZAŠTO JE TO VULGARNO??? JA NOSIM MINICU,ALI MI NE ISPADA NI ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-01-08, 20:36   #11 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,814
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: vulgarne cure

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
PREKRATKA MINICA? DEKOLTE??? ZAŠTO JE TO VULGARNO???
JA NOSIM MINICU,ALI MI NE ISPADA NI PIČKA NI GUZICA.... I PAZIM KAKO SJEDIM.... I KAKO PLEŠEM... I TO UOPČE NIJE VULGARNO...DEKOLTE NE NOSIM...VOLIM SE OBUĆ IZAZOVNO ALI NE DA MI ISPADA NEŠ VAN..MORA SVE BIT NA SVOM MJESTU.... ZA MENE TO NI MALO NIJE VULGARNO...NEĆU NA CAJKE IZAĆ U SKAFANDERU I KUHAT SE... TAKO SE OBLAČI U DANAŠNJE VRIJEME,I TO NIJE VULGARNOST...
I SIGURNO NE BRIJEM S NEKIM VANI... i tako se obučem jel se meni to sviđa,a ne da bi mi neko "lizo mačkicu" jadne su mi take butre koje skaču na svaki kurac.... fuj!!!!!! i nisu sto posto drolje koje se tak obuku.... brate imaš drolji kolko oš koje se zakopčaju do grla.... ODJEĆA NE ČINI ČOVJEKA!!!!! BITAN JE KARAKTER.....I DOSTOJASNTVO

ISKLJUČI CAPS LOCK !!!

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 20:39   #12 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,208
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ako je cura zakopčana do grla i ima vokabular razvijen kao u kočijaša, to ju čni pristojnom onda?

Minica i dekolte je stvar ukusa/ neukusa. Netko može imati dekolte do pupka i minicu veličine remena, ali ako zna to nositi i ponašati se u tome to mi nikako nije vulgaris.

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
ali opet po meni vulgarnost proizlazi više iz ponašanja,nego iz odjevanja!!
Rep+

(čim bude moglo)
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 21:28   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-11-06
Godina: 20
Poruka: 1,117
lotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznatlotr0510 će uskoro biti poznat

slažem se, nije bitno kako je cura obučena, ako se ona nezna ponašati, a također znam neke koje se normalno oblače, ali imaju riječnik ono
a ona Slađa je jedan od najboljih primjera vulgarnosti koje sam vidio, sa onim sisurinama koje onda još onako stisne da sve strši i tamo se prenemaže, fuj dobro da je nema više nigdje po televiziji
lotr0510 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 21:35   #14 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,639
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:

ja sam sigurna da je ona mislila na kombinaciju minice i dekoltea: jer to je neukusno,pogotovo ako cura ima vece grudi!
ali opet po meni vulgarnost proizlazi više iz ponašanja,nego iz odjevanja! kad je u pitanju odjevanje postoje samo dvije stvari: ukus i neukus!
slažem se, vulgarnost puno više proizlazi iz ponašanja nego iz odijevanja

Prijave za CP virtualnu kladionicu - click
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 22:06   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 688
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

hmm, ako je vulgarnost kombinacija ponašanja i odijevanja (ki šta i je), opet slađa odnosi trofej
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 22:38   #16 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
kao prvo ne deri se!!

kao drugo,sta se odmah osjecas prozvanom! ja sam sigurna da je ona mislila na kombinaciju minice i dekoltea: jer to je neukusno,pogotovo ako cura ima vece grudi!
ali opet po meni vulgarnost proizlazi više iz ponašanja,nego iz odjevanja! kad je u pitanju odjevanje postoje samo dvije stvari: ukus i neukus!
ma ne derem se.... e pa je,definitivno je odvratno vidit dekolte i dopičnjak.... shit!!! meni je opčenito grozno kad nekom ispadaju sise i pička....guzica i tak.... ogavno!!!!!
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 07:47   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,407
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ma ne derem se.... e pa je,definitivno je odvratno vidit dekolte i dopičnjak.... shit!!! meni je opčenito grozno kad nekom ispadaju sise i pička....guzica i tak.... ogavno!!!!!
Slažem se s nekima ovdje da vulgarnost puno manje ovisi o odjeći a puno više o drugim stvarima.

Naletio sam na nekoliko tvojih postova u raznim temama. Po načinu na koji pišeš, po riječima koje biraš, po napomenama moderatora... ja imam dojam da si ti vulgarna cura a nisam te ni vidio.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 10:46   #18 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,322
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Slažem se s nekima ovdje da vulgarnost puno manje ovisi o odjeći a puno više o drugim stvarima.

Naletio sam na nekoliko tvojih postova u raznim temama. Po načinu na koji pišeš, po riječima koje biraš, po napomenama moderatora... ja imam dojam da si ti vulgarna cura a nisam te ni vidio.
ja vulgarna?! ma procijeni ma kako god želiš...... ovisi u kojoj temi biram kakve riječi.... ali misli ti šta god želiš!!!!!!!!!
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 11:53   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 688
jolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono neštojolie_18 ima ono nešto

...pa ono...malo manje uskličnika i bit će sve ok
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 12:03   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
ja sam vulvarna.
jel ono vulva na latinski stidnica?

žena vulgaris je novonastala vrsta žene koja redovito obitava na ovim prostorima, a često ju se može vidjeti u blizini narodnjačkih klubova (što ne govori o narodnjacima ništa)

ne znam tko voli komade koji se srede da ih ne prepoznaš a zalaze u NK Fontanu (Narodnjački Klub ) i ina mjesta
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vulgarnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113