| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vulgarne cure u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 PREKRATKA MINICA? DEKOLTE??? ZAŠTO JE TO VULGARNO??? JA NOSIM MINICU,ALI MI NE ISPADA NI ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Purger | Re: vulgarne cure Citat:
ISKLJUČI CAPS LOCK !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vulgarne cure Ako je cura zakopčana do grla i ima vokabular razvijen kao u kočijaša, to ju čni pristojnom onda? ![]() Minica i dekolte je stvar ukusa/ neukusa. Netko može imati dekolte do pupka i minicu veličine remena, ali ako zna to nositi i ponašati se u tome to mi nikako nije vulgaris. Citat:
(čim bude moglo)
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vulgarne cure slažem se, nije bitno kako je cura obučena, ako se ona nezna ponašati, a također znam neke koje se normalno oblače, ali imaju riječnik ono ![]() a ona Slađa je jedan od najboljih primjera vulgarnosti koje sam vidio, sa onim sisurinama koje onda još onako stisne da sve strši i tamo se prenemaže, fuj dobro da je nema više nigdje po televiziji |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: vulgarne cure slažem se, vulgarnost puno više proizlazi iz ponašanja nego iz odijevanja
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: vulgarne cure Citat:
e pa je,definitivno je odvratno vidit dekolte i dopičnjak.... shit!!! meni je opčenito grozno kad nekom ispadaju sise i pička....guzica i tak.... ogavno!!!!! | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vulgarne cure Citat:
Naletio sam na nekoliko tvojih postova u raznim temama. Po načinu na koji pišeš, po riječima koje biraš, po napomenama moderatora... ja imam dojam da si ti vulgarna cura a nisam te ni vidio. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: vulgarne cure Citat:
ja vulgarna?! ma procijeni ma kako god želiš...... ovisi u kojoj temi biram kakve riječi.... ali misli ti šta god želiš!!!!!!!!! | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vulgarne cure jel ono vulva na latinski stidnica? ![]() ![]() žena vulgaris je novonastala vrsta žene koja redovito obitava na ovim prostorima, a često ju se može vidjeti u blizini narodnjačkih klubova (što ne govori o narodnjacima ništa) ne znam tko voli komade koji se srede da ih ne prepoznaš a zalaze u NK Fontanu (Narodnjački Klub ) i ina mjesta
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Tagovi: vulgarnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:35.

dobro da je nema više nigdje po televiziji
e pa je,definitivno je odvratno vidit dekolte i dopičnjak.... shit!!! meni je opčenito grozno kad nekom ispadaju sise i pička....guzica i tak.... ogavno!!!!!
ja vulgarna?! ma procijeni ma kako god želiš...... ovisi u kojoj temi biram kakve riječi.... ali misli ti šta god želiš!!!!!!!!!