| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi vulgarne cure u Društvo forumu; ...booolesno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: vulgarne cure Vulgarno - psuje ko kočijaš, izazovno oblačenje, prdi i podriguje! - Bring it on!!!! Barem sam siguran da cura radi ono što misli, umjesto da glumi sveticu, kreveljeći se po stolici u haljini koju ni moja nona ne bi obukla. Danas je tako teško naći curu koja će ti reći ono što misli i pokazati on što voli!!! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: vulgarne cure Ne znam... Ne sviđa mi se kada cure nose minice, hlače i majičice tri broja manje (normalne minice, hlače i majičice, ako pristaju i ako se nose kako treba, su ok), tako da sve stišću i izbacuju, no to bih prije nazvala neukusom (i neznanjem u nekim slučajevima). Vulgarne cure su mi one koje doslovno plaze po svim pripadnicima muškog spola u njihovoj okolini, ne znaju gdje su granice u zajebanciji ili bilo čemu, i pretjerano privlače pažnju na sebe - najčešće na način na koji, da bi zadobile tu pažnju, potkopavaju same sebe. U momentu će biti zanimljive, ali nakon nekog vremena... ![]() što se tiče cura koje u ruci drže bocu pive - tu sam... Što se tiče podrigivanja, prđenja i ostalog, tu nisam. Nemam tu naviku, ali mi ne smeta kada netko blizu mene podriguje ili prdi - pogotovo ako se znamo duže vrijeme... Normalni probavni procesi ![]() Kada je u pitanju psovanje, ![]() Zadnji Uredio Rowanne : 10-01-08 u 18:29. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vulgarne cure Za sve postoji i mjesto i vrijeme. Psuj u svoja četiri zida a ne na ulici i pred starijima. Ja psujem (naravno samo kad sam s nekim opuštena) i ne mislim da sam zbog toga vulgarna, naprotiv. Ono što je za mene vulgarno je prenametljivo ponašanje... hodanje na ulici s cigaretom u ruci, vikanje za nekim kao da si na pijaci i takve stvari, ukratko manjak kućnog odgoja. A zapravo žene su po pitanju vulgarnosti ništa naspram muškaraca - kako oni tek mogu biti vulgarni! Ali očito su uvijek samo žene na tapeti.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: vulgarne cure Citat:
(potpisujem svaku riječ) | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vulgarne cure lijepo mi je vidjeti i izazovno obučenu curu u granicama ukusa (minica i dekolte do pupka--nikako!!) još ako se zna ponašati a nije kočijašica, onda još bolje.. ne volim kad se curke oblače ko da se na rasprodaji, ono da im sve poispada na sve strane..to mi čak nije vulgarno nego jeftino i jadno..čak ponižavajuće.. stvar je u stavu, ako svima daje signale da je radodajka,tu više nemam niš za reć-bila ona gola ili u skafanderu!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: vulgarne cure Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vulgarnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.

Što se tiče podrigivanja, prđenja i ostalog, tu nisam. Nemam tu naviku, ali mi ne smeta kada netko blizu mene podriguje ili prdi - pogotovo ako se znamo duže vrijeme... Normalni probavni procesi

go girl
(potpisujem svaku riječ)