Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi vulgarne cure u Društvo forumu; ...booolesno......

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-01-08, 18:46   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 591
jolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz mase
Re: vulgarne cure

...booolesno...
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 13:29   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Vulgarno - psuje ko kočijaš, izazovno oblačenje, prdi i podriguje! - Bring it on!!!!

Barem sam siguran da cura radi ono što misli, umjesto da glumi sveticu, kreveljeći se po stolici u haljini koju ni moja nona ne bi obukla.

Danas je tako teško naći curu koja će ti reći ono što misli i pokazati on što voli!!!
Drizzt je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 18:22   #33 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Ne znam... Ne sviđa mi se kada cure nose minice, hlače i majičice tri broja manje (normalne minice, hlače i majičice, ako pristaju i ako se nose kako treba, su ok), tako da sve stišću i izbacuju, no to bih prije nazvala neukusom (i neznanjem u nekim slučajevima). Vulgarne cure su mi one koje doslovno plaze po svim pripadnicima muškog spola u njihovoj okolini, ne znaju gdje su granice u zajebanciji ili bilo čemu, i pretjerano privlače pažnju na sebe - najčešće na način na koji, da bi zadobile tu pažnju, potkopavaju same sebe. U momentu će biti zanimljive, ali nakon nekog vremena...
što se tiče cura koje u ruci drže bocu pive - tu sam... Što se tiče podrigivanja, prđenja i ostalog, tu nisam. Nemam tu naviku, ali mi ne smeta kada netko blizu mene podriguje ili prdi - pogotovo ako se znamo duže vrijeme... Normalni probavni procesi
Kada je u pitanju psovanje,

Zadnji Uredio Rowanne : 10-01-08 u 18:29.
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 21:57   #34 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Za sve postoji i mjesto i vrijeme. Psuj u svoja četiri zida a ne na ulici i pred starijima. Ja psujem (naravno samo kad sam s nekim opuštena) i ne mislim da sam zbog toga vulgarna, naprotiv. Ono što je za mene vulgarno je prenametljivo ponašanje... hodanje na ulici s cigaretom u ruci, vikanje za nekim kao da si na pijaci i takve stvari, ukratko manjak kućnog odgoja. A zapravo žene su po pitanju vulgarnosti ništa naspram muškaraca - kako oni tek mogu biti vulgarni! Ali očito su uvijek samo žene na tapeti.
Odgovori sa citatom
Star 10-01-08, 22:16   #35 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-06-07
Poruka: 591
jolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz masejolie_18 se izdvaja iz mase

go girl
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 12:50   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Za sve postoji i mjesto i vrijeme. Psuj u svoja četiri zida a ne na ulici i pred starijima. Ja psujem (naravno samo kad sam s nekim opuštena) i ne mislim da sam zbog toga vulgarna, naprotiv. Ono što je za mene vulgarno je prenametljivo ponašanje... hodanje na ulici s cigaretom u ruci, vikanje za nekim kao da si na pijaci i takve stvari, ukratko manjak kućnog odgoja. A zapravo žene su po pitanju vulgarnosti ništa naspram muškaraca - kako oni tek mogu biti vulgarni! Ali očito su uvijek samo žene na tapeti.
(potpisujem svaku riječ)
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 14:24   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

lijepo mi je vidjeti i izazovno obučenu curu u granicama ukusa (minica i dekolte do pupka--nikako!!) još ako se zna ponašati a nije kočijašica, onda još bolje..

ne volim kad se curke oblače ko da se na rasprodaji, ono da im sve poispada na sve strane..to mi čak nije vulgarno nego jeftino i jadno..čak ponižavajuće..

stvar je u stavu, ako svima daje signale da je radodajka,tu više nemam niš za reć-bila ona gola ili u skafanderu!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 14:34   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-10-06
Godina: 21
Poruka: 780
kale se izdvaja iz mase

MIslim da cure trebaju,kao i muski,paziti kad su u drustvu.
Al to,mislim,ovisi o drustvu,kao i o pojedincu
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 17:56   #39 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ovo je za mene neukusno obučeno...odvratno kad joj guzica ispada,,,fuj...a jel ta ženska opće vidi da nema dobar guz i da je odvratno tako izać van
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg prostitutke2.jpg (7.5 KB, 13 pogleda)
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-01-08, 18:06   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
žene su po pitanju vulgarnosti ništa naspram muškaraca - kako oni tek mogu biti vulgarni! Ali očito su uvijek samo žene na tapeti.
Slažem se da uvijek cure prve nastradaju zbog psovanja ali nemoj me odmah trpati u koš sa cijelom muškom populacijom, ima iznimnih primjeraka muškog roda koji znaju za samokontrolu kao npr. ja
potemkin.hr je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vulgarnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108