Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Za koliko eksate pivo od pola litre???? u Društvo forumu; pravo muško, svinjsko pitanje....onaj 'ko je probao zna što bude nakon eksanja............

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-08-06, 22:39   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Za koliko eksate pivo od pola litre????

pravo muško, svinjsko pitanje....onaj 'ko je probao zna što bude nakon eksanja.........
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 00:09   #2 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,295
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Za koliko eksate pivo od pola litre????

U pravilu ovo ne radim, ali iz boce 7-8 sekundi.
Gledao sam takmičenje u kojem kriglu exaju za 2 sekunde.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 00:20   #3 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Za koliko eksate pivo od pola litre????

Citat:
Pravi autor: Maslow
U pravilu ovo ne radim, ali iz boce 7-8 sekundi.

dobar...čak malo i predobar....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 00:22   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

uff... nisam baš jako dobar u tome jer ne radim to baš... bljuje mi se onda... ali iz krigle... 15-ak sekundi... iz boce ne mogu uopće eksat...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 00:27   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: Maslow
Ne vjerujem... 2 sekunde je nerealno... pola litre? nema šanse... ja recimo vodu pijem extra brzo jer u prosjeku pijem oko 2, 2,5L vode... tak da mogu stvarno brzo pit... i za pola litre mi treba 3-4 sekunde...

A da oni za 2 sekunde... i to pivo... nerealno... btw, jednom sam za okladu ekso 1,5L vode... ajoj... kako mi je zlo bilo...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 00:52   #6 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Takmičenje se održavalo u Minhenu.
Na znak su svi u isto vrijeme podigli krihle u zrak i štopalo se vrijeme dok se praznom kriglom ne lupi po stolu.

Iz studentskih vremena se sjećam dvojice kolega koji su se kladili u eksiranje:
1. Litru Stocka
2. Litru Coca cole
Kolega koji je exirao kolu je završio na hitnoj. Popucao mu je želudac, a drugi koji je exirao Stock je nastavio piti.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 01:01   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Jebote stock eksirat ufff...

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 01:18   #8 (permalink)
Nježni predator

Citat:
Pravi autor: Gogy
Jebote stock eksirat ufff...
Kolu exat fuuuuuuj.

Zadnji Uredio Maslow : 21-08-06 u 01:22.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 01:55   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Poruka: 217
dj_rush1 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dj_rush1

Citat:
Pravi autor: Gogy
Ne vjerujem... 2 sekunde je nerealno... pola litre? nema šanse... ja recimo vodu pijem extra brzo jer u prosjeku pijem oko 2, 2,5L vode... tak da mogu stvarno brzo pit... i za pola litre mi treba 3-4 sekunde...

A da oni za 2 sekunde... i to pivo... nerealno... btw, jednom sam za okladu ekso 1,5L vode... ajoj... kako mi je zlo bilo...
je...istina je za ovo 2 sec...ima neka fora nda nekak otvore grlo pa samo klizi... uopće ne gutaju..neznam kak...bum potrazio na netu koju snimku pa cu stavit....
Odgovori sa citatom
Star 21-08-06, 02:05   #10 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,449
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

kad smo vec kod eksanja

http://www.verybestvideos.com/?media...10_seconds.flv

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: eksate, koliko, litre, pivo, pola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
jeste li znali da Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 14 18-10-05 12:00
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 00:49
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 03:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108