| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Zagreb Auto Show 2008 - Hostese u Društvo forumu; Ovaj thread nje otvoren u PDF-u Auti sa razlogom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese mogao si to stavit u onaj thread al dobro... mislio sam ja stavit slike al mi se ne da uploadat...(ionako nemam puno...) a te slike si pobrao od nekud jer su snimljene jučer kad je bio novinarski dan jel tak? što se tiče hostesa, preporučam alfin štand (obavezno), renault, volkswagen (imali su cijeli show danas...) i kod jaguara nisu loše... ne kažem da ostale nisu dobre, nego samo da na tim mjestima posebno obratite pozornost ![]() meni je bilo puno bolje nego prije dvije godine, manja je gužva bila, puno ljepše hostese (koje se uvijek sa smiješkom namjeste...), GT5 prologue u svakom salonu, općenito je puno ljepše... osobo, najljepše su mi bile hostese kod bijelog vw phaetona (neka plavuša), crnka kod 8c competizionea, plavuša kod f1 bolida renaulta i zabavljačica na podiju sa passatom cc-om eto, da vam prikratim vrijeme traženja i uštedim par koraka, obiđite ta mjesta ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: Zagreb Auto Show 2008 - Hostese dobre hostese.....ove dvije zajedno na slici,u bijelom su lanine plesačice...zgodne cure.....
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: autoshowhostese |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.

Ovaj thread nje otvoren u PDF-u Auti sa razlogom